Novi Sad

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Novi Sad se numără Hostel Sova, Hostel Rookies și Hostel Milkaza în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Novi Sad, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Novi Sad?

9,8
Iubitori de istorie
9,8
Călători de aventură
9,8
Excursionişti
7,4
Iubitori ai vieţii de noapte
Recenzii membri (21)
Zoric Aleksandar
Zoric AleksandarZeleznik
18.09.2016

we went to check exit and trap scene of belgrade hip hop culture,this city is small bangok.

Tara Goldsmith
Tara GoldsmithLondon
25.07.2014

Check The Matica Srpska Gallery in Novi Sad, Next to the Gallery there is the Memorial Collection of Pavle Beljanski, Don't forget the Musuem of Bee Keeping and Wine Celler at the Zivanovic family home in Sremski Karlovci.

Aleks
AleksZurich
06.01.2017

Skipper Yachting Club nice boat Location in The donau fancy Restaurants cool People. Great Location To cool Off After a hot Summer Day.

Milan Vracar
Milan VracarNovi Sad
17.03.2013

the best city ever! so niče people, very relexed and openminded

Planificați o călătorie în Serbia