Cașovia

17 ian. 2019 - 18 ian. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Cașovia se numără Školiace stredisko IVeS, Apartmány Kováčska și Apartment Cajakova în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Cașovia, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Cașovia

începând de la 285 lei
începând de la 400 lei

Ce spun călătorii despre Cașovia?

9,8
Iubitori de istorie
8,1
Iubitori de natură
6,6
Călători de aventură
Recenzii membri (9)
Rich Carriero
Rich CarrieroLongmont
07.11.2013

When I backpacked Europe in 2005, Kosice was the farthest east that I made it. I spent a restful three days in this handsome town hiking, exploring and relaxing. The summer air was chilly and bracing at night and it felt a bit like being in upstate New York.

Ivana Ng
Ivana NgSan Francisco
06.01.2017

It may be the second largest city in Slovakia, but Kosice feels more like a quaint little town than anything else. The city center is very walkable, and there are lots of historical sites to see. St. Elizabeth's Cathedral is worth a visit.

Kristina
KristinaBratislava
06.01.2017

It's a historical city...the Old Town is full of stunning buildings.

Jane Smith
Jane SmithNitra
26.06.2012

Planificați o călătorie în Slovacia