Alicante

29 sept. 2019 - 30 sept. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Alicante se numără NH Alicante, AC Hotel Alicante și Eurostars Centrum Alicante în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Alicante, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Alicante

începând de la 403 lei
începând de la 750 lei

Ce spun călătorii despre Alicante?

9,8
Călători în familie
8,1
Gurmanzi
7,6
Iubitori de istorie
7,0
Iubitori de natură
6,9
Sănătate
Recenzii membri (76)
Карина Дубова
Карина Дубова
13.05.2019

Mare oraș la pensie! Nu există prea mult divertisment pentru tineri: fortăreața Santa Barbara și Muzeul Regatei Regatate de Navigare. Ne-ar plăcea să venim în sezonul de catifea să înotăm și să facem bătaie la soare!

Karen T
Karen T
03.04.2018

Un oraș frumos sa înmuiat în istorie cu Castelul cu vedere spre oraș. Mare pentru cumpărături și o mulțime de restaurante minunate pentru a încerca, nu uita de plaje frumoase.

Julie T
Julie T
21.11.2017

Orașul Alicante, atât de mult de văzut, castelul de pe deal, portul de agrement, magazine, restaurante, baruri de tapas, târg pe malul mării, deschise zilnic pe piață

Ricardo O
Ricardo OVillamiel de Toledo
23.02.2017

Alicante este la numai 1 oră de mers cu mașina de la Beniqueen. Viața de noapte mare și alegerile sălbatice de mâncare pe terase în centru.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este noiembrie, cu o medie de 247 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Alicante este iulie, cu un preț mediu de 565 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în septembrie anul trecut a fost 301 lei pe noapte. Acesta este cu 17% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 355 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Alicante, temperatura medie estimată în septembrie este 24,2°C/75,5°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 34,0°C/93,2°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 5,7°C/42,3°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Alicante este Alicante (ALC) (10,16 km).

Planificați o călătorie în Spania