La Palma

18 ian. 2019 - 19 ian. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din La Palma se numără Hotel Hacienda de Abajo-Adults Only, Hotel Castillete și H10 Taburiente Playa în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în La Palma, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în La Palma

începând de la 531 lei

Ce spun călătorii despre La Palma?

9,8
Iubitori de natură
7,6
Călători de aventură
7,6
Excursionişti
7,6
Călători eco
Recenzii membri (4)
Theresa Dietze
Theresa DietzeBerlin
24.01.2017

La Palma ist eine der schönsten Inseln der Kanaren. Natur. Menschen. Essen. Alles voller Entspannung. I loved it.

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
02.01.2015

realy a hiking Island you walk always up and down the mountain, greener than the most other canaries, lot of german tourists

Patricia Rein
Patricia ReinStuttgart
15.12.2012

beautiful landscape, main attraction roque de los Muchachos, the highest mountain of the small island, you can drive to the top with the car, amazing views, espcially at sunset. There is almost no nightlife. A lot of the tourists are pensioners. Very few beaches. The weather on the Eastern part is worse than in the west. Prices are okay.

Betty Balk
Betty BalkAmsterdam
17.07.2013

Planificați o călătorie în Spania