Lanzarote

19 dec. 2019 - 20 dec. 2019

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Lanzarote se numără Occidental Lanzarote Playa, Occidental Lanzarote Mar și Beatriz Costa & Spa în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Lanzarote, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Lanzarote

începând de la 304 lei
începând de la 488 lei
începând de la 650 lei

Ce spun călătorii despre Lanzarote?

9,8
Călători în familie
9,3
Iubitori de natură
7,4
Călători de aventură
7,2
Gurmanzi
7,0
Sănătate
Recenzii membri (66)
Sheldon  Kilbourn
Sheldon Kilbourn
10.04.2019

A rămas în Puerto del Carmen. Locul este bâzâit. Încărcături de baruri și întrucât există o mulțime de vârstă mijlocie și oameni în vârstă, nu există nici un indiciu de deranj. Alimentele și băuturile sunt ieftine dacă te uiți în jur și nu ai lipsă de alegere. Vizitați portul pentru barurile irlandeze și restaurantele locale. Locul este minunat pentru mers pe jos. Vizitați portul de agrement din Puerto Calero și bucurați-vă de o bere rece în gheața Buda; este un loc minunat de a te relaxa și de a privi lumea trecând. De asemenea, puteți lua autobuzul de apă înapoi în orașul vechi pentru 6 euro

Zino  Zino
Zino Zino
02.08.2019

Relax e avventura al tempo stesso. Per chi vuole rilassarsi, per gli amanti del trekking e delle cose da scoprire. Cultura e tradizione. Da visitare!

Rosa Galicia
Rosa Galicia
25.07.2019

Cuando se levanta aire es super molesto, baja mucho la temperatura y comes arena todo el tiempo, incluso te venden unas pinzas gigantes en las tiendas para sujetar las toallas y no vuelen

Andrew Emerson
Andrew Emerson
02.02.2019

Lanzarote is beautiful! The scenery is stunning and there are so many great things to see. It would be a crime to go there just to sunbathe and stay in a resort. Get out there and see the stunning coastline and voocanic features.

Întrebări frecvente

În Lanzarote, temperatura medie estimată în decembrie este 18,6°C/65,5°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 29,1°C/84,4°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 14,2°C/57,6°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Lanzarote este Lanzarote (ACE) (9,43 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Fuerteventura (67,71 km)

Planificați o călătorie în Spania