Xàbia

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Xàbia se numără Villas Monte Jávea - BTB, Ayora - BTB și Casa Tramuntana în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Xàbia, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Xàbia?

9,8
Călători în familie
8,7
Gurmanzi
8,4
Iubitori de natură
7,4
Sănătate
6,3
Călători de lux
Recenzii membri (14)
Lee T
Lee T
06.02.2017

Lively town with some great restaurants, bars, shopping, child friendly beach at the Arenal, watersports, markets and activities.

Jenny S
Jenny SWrexham
28.01.2017

Something for everyone - several sandy beaches with bars and restaurants, plus shopping in the town. Want culture? - then visit the "boat church" near the harbour. Scenery? - take the coast road back to Moraira.

Villa in Denia
Villa in DeniaDénia
29.03.2016

Attractive Old Town and lovely sandy beach at El Arenal. Plenty of good restaurants and bars at the Port and beach.

Andrew L
Andrew LDubai
27.02.2016

Javea Port with small restaurants and The Arenal with a safe sandy beach and lots to do for all the family.

Planificați o călătorie în Spania