Palma de Mallorca

22 ian. 2019 - 23 ian. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Palma de Mallorca se numără Hipotels Gran Playa de Palma, Myseahouse Neptuno și Grupotel Playa de Palma Suites & Spa în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Palma de Mallorca, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Palma de Mallorca

începând de la 299 lei
începând de la 657 lei

Ce spun călătorii despre Palma de Mallorca?

9,8
Gurmanzi
9,7
Iubitori de artă şi design
9,1
Călători de aventură
9,0
Călători în familie
8,5
Iubitori de istorie
Recenzii membri (104)
Brian Zazu
Brian Zazu
29.11.2018

Si buscas aventura y tranquilidad este es el sitio indicado, para hacer deporte es espectacular!! muchos kilómetros de ruta bici junto al mar y muchos otros dentro de la ciudad, si algún día estáis por acá espero lo Ames tanto como yo

Marieke Z
Marieke ZBerlin
27.11.2017

Palma de Mallorca im November, schöner geht es nicht bei 26 Grad! Hier die Plaza Mayor im Sonnenschein.

Kevin Picholo
Kevin PicholoFoster City
12.04.2017

Mallorca is the bigger island than Menorca. The ferry from Barcelona stopped here one night in Mallorca and then we continued to Ibiza.

David W
David W
31.07.2016

No visit to Mallorca is complete without a trip to the capital Palma. You can get a bus from the bus station just behind the square or go on a guided tour by booking with one of the trip organisers on the seafront. "No Frills" offers a choice of Palma trips.

Planificați o călătorie în Spania