Anaheim

17 ian. 2019 - 18 ian. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Anaheim se numără Hilton Anaheim, Disney's Grand Californian Hotel and Spa și Ayres Hotel Anaheim în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Anaheim, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Anaheim

începând de la 635 lei
începând de la 1.120 lei

Ce spun călătorii despre Anaheim?

9,8
Călători în familie
9,2
Gurmanzi
7,6
Călători de aventură
7,3
Trendsetteri
7,1
Iubitori ai vieţii de noapte
Recenzii membri (62)
Jaclyn Amor
Jaclyn Amor
10.12.2018

Fun place and home to a lot of great event places such as Disneyland. The happiest place on earth

Chris Williams
Chris WilliamsAnchorage
03.11.2017

Wonderful Place, lots to see and there's a Few Beaches with-in driving distance to see, I went to Redondo Beach when I was there back in June.

Danny Nguyễn
Danny NguyễnCovina
11.04.2016

I am always here for Angel games and Ducks game. I love both teams and enjoying coming to see them play!

Anjelica Vargas
Anjelica VargasLong Beach
09.07.2015

One of the best things about living in Southern California is having a Disneyland Annual pass! My family and I frequent it a lot and it makes everything all the more magical! Plus there are so many great places nearby to try. The Anaheim Packing District Makes for a great lunch and dessert place.

Planificați o călătorie în Statele Unite