Colorado Springs

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Colorado Springs se numără Buffalo Lodge & Bicycle Resort, Hotel San Ayre, a Bud+Breakfast Property și Garden of the Gods Motel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Colorado Springs, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Colorado Springs?

9,8
Călători de aventură
8,9
Iubitori de natură
8,8
Călători în familie
6,3
Gurmanzi
6,3
Excursionişti
Recenzii membri (114)
Patricia Black
Patricia BlackClayton
22.05.2018

Great place to stay if you are heading to Pike's Peak. Everyone is so friendly.

Cassandra Bullock
Cassandra BullockHanoi
10.05.2018

Absolutely beautiful city with amazing views of the Rockies, especially Pikes Peak, as well as friendly people!

Shelli P
Shelli PRio Rancho
11.06.2017

I'm in love with this city... So friendly everyone is,love the atmosphere and nature all around and I can't wait to go back and eventually live there.

Steve DeAngelo
Steve DeAngeloMelbourne
31.01.2015

Colorado Springs, Colorado is one of the most beautiful places in all the world. This city should be on everyone's bucket list of places to visit and sights to see.

Planificați o călătorie în Statele Unite