Dodge City

23 apr. 2019 - 24 apr. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Dodge City se numără Fort Dodge RV Resort, Wyatt Earp Hotel și Motel 6 Dodge City în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Dodge City, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Dodge City

începând de la 263 lei

Ce spun călătorii despre Dodge City?

9,8
Iubitori de istorie
7,0
Călători în familie
Recenzii membri (6)
@WayneAtherholt
@WayneAtherholtSaint Petersburg
24.06.2017

Dreary downtown with little to offer. Lots of potential but investment seems to be in parking lots. To park for what? Boot Hill Museum and a small water park make an overnight visit all that's needed.

John H
John HDenver
13.10.2014

The train made a stop in Dodge City while I was traveling on Amtrak's Southwest Chief Train Number 4 from Los Angeles to Chicago.

Cindy Poteet
Cindy PoteetOklahoma City
06.01.2017

We went to the Imel Reunion at Dodge City in the summer of 1986 when Kimberly, my hubby's first born, met Great Aunt Faye, Grandma Grace's sister, who lived with the Freemans.

tertius
tertiusHouston
06.01.2017

Get out of this place as soon as you can.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este februarie, cu o medie de 247 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Dodge City este iunie, cu un preț mediu de 329 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în aprilie anul trecut a fost 296 lei pe noapte. Acesta este cu 3% mai mare decât prețul mediu pe noapte de 287 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Dodge City, temperatura medie estimată în aprilie este 13,0°C/55,3°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 34,4°C/93,9°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de -6,7°C/19,9°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Dodge City este Dodge City (DDC) (4,68 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Garden City (65,56 km)

Planificați o călătorie în Statele Unite