Greenville

20 iun. 2019 - 21 iun. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Greenville se numără Belmont Plantation, Est 1857, Delta inn and Suites și Days Inn Cleveland MS în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Greenville, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Greenville

începând de la 562 lei

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este decembrie, cu o medie de 309 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Greenville este august, cu un preț mediu de 570 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în iunie anul trecut a fost 336 lei pe noapte. Acesta este cu 8% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 364 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Greenville, temperatura medie estimată în iunie este 26,2°C/79,1°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 33,8°C/92,8°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 2,8°C/37,0°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Greenville este Greenville (GLH) (10,91 km).

Planificați o călătorie în Statele Unite