Norfolk

27 feb. 2020 - 28 feb. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Norfolk se numără Doubletree By Hilton Hotel Norfolk Airport, Candlewood Suites Norfolk Airport și Ocean View Inn în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Norfolk, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Norfolk

începând de la 1.082 lei
începând de la 1.260 lei
începând de la 1.754 lei

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este decembrie, cu o medie de 362 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Norfolk este noiembrie, cu un preț mediu de 666 lei pe noapte.
Prețul mediu pentru un hotel în februarie anul trecut a fost 511 lei pe noapte. Acesta este egal cu prețul mediu pe noapte observat în ultimele 12 luni.
Aeroportul cel mai apropiat de Norfolk este Norfolk NAS Chambers (NGU) (8,84 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Norfolk Internaţional (9,03 km) Newport News / Williamsb (36,21 km) Elizabeth City (66,55 km)

Planificați o călătorie în Statele Unite