Oakland

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Oakland se numără Howard Johnson Oakland Bay, The Empyrean Towers și M B Motor Inn în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Oakland, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Oakland?

9,8
Trendsetteri
9,5
Gurmanzi
8,7
Iubitori de artă şi design
8,0
Iubitori de natură
7,8
Călători de aventură
Recenzii membri (43)
Teddie Hsu
Teddie HsuLos Angeles
12.10.2016

love this place, can't believe how great this place is, it's unbelievably great.

Megan Bryan
Megan BryanSan Francisco
14.06.2016

Oakland gets a bad rep but this place is home to so many hidden treasures whether it be a restaurant, music venue, or park.

Jason Flegel
Jason FlegelSan Francisco
26.01.2017

The bigger, bolder San Francisco neighbor, come here for great beer and a glimmer of that old timey Bay Area that is fast disappearing.

Krista Canfield McNish
Krista Canfield McNishSan Francisco
31.08.2015

Oakland is home to the Raiders and a massive Ikea. It also has wonderful local treasures like Yoshi's that you can discover.

Planificați o călătorie în Statele Unite