Pensacola

20 feb. 2019 - 21 feb. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Pensacola se numără Margaritaville Beach Hotel, Best Western Plus Blue Angel Inn și Springhill Suites Pensacola în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Pensacola, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Pensacola?

9,8
Iubitori de natură
9,8
Iubitori de istorie
9,8
Călători în familie
Recenzii membri (50)
Tracy Dejablu
Tracy DejabluIva
06.04.2017

Make time to go out to the beaches at Navarre! Mire beautiful than anywhere else in the area.

Stacey Morgan
Stacey MorganLondra
06.01.2017

White sands, blue waters and a homely feel. This is a great place to go and visit - gay or straight. Pensacola memorial gay weekend is an amazing festival.. Last weekend in may! Musicians from around the states, clubbing and the biggest beach party you'll see. It's a really friendly and welcoming place. Make your reservations early if you want a hotel, but you can do it cheaply by camping on the beach.

Jack Zhang
Jack ZhangFlushing
06.01.2017

I was here years ago and this is the place where I was boy meets world and party so hard

Frances Nguyen Ha
Frances Nguyen HaSanta Clara
06.01.2017

A sleepy beach town in the Florida panhandle, Pensacola boasts some of the nicest beaches in northern Florida. Plus, the abundance of white sands and less tourists ensures a nice, relaxing day at the beach.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este ianuarie, cu o medie de 454 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Pensacola este noiembrie, cu un preț mediu de 481 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 405 lei pe noapte. Acesta este cu 15% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 467 lei văzut în ultimele 12 luni.

Planificați o călătorie în Statele Unite