Saint Louis

12 apr. 2020 - 13 apr. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Saint Louis se numără Hotel St. Louis Lambert Airport King, Super 8 by Wyndham Sullivan și Holiday Inn Express & Suites ST. Louis West - Fenton în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Saint Louis, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Saint Louis

începând de la 411 lei
începând de la 526 lei
începând de la 718 lei

Ce spun călătorii despre Saint Louis?

9,8
Călători în familie
9,3
Gurmanzi
9,2
Călători de aventură
9,0
Iubitori de istorie
7,5
Iubitori ai vieţii de noapte
Recenzii membri (147)
M M
M M
10.09.2019

I love saint Louis.... there’s a ton of free stuff to do including a huge Forest Park to explore. There’s amazing food, too, which makes a perfect destination for me! Seoul taco is one of my favorites.

Tyson Bramer
Tyson BramerLos Angeles
20.11.2017

A city plagued by a bad reputation, St. Louis really does have a great set of attractions that are worth a visit. From beer to BBQ, there are so many exciting things to discover here.

Callie  Goodnick
Callie Goodnick
23.10.2016

Lots of things to do Wethersfield your alone or a couple or with children. There's something for everyone.

Ailish Marie
Ailish MarieKansas City
10.08.2015

The view right here was beautiful, but the other side has so much construction that the pictures were terrible of the Arch.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este februarie, cu o medie de 515 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Saint Louis este noiembrie, cu un preț mediu de 685 lei pe noapte.
Prețul mediu pentru un hotel în aprilie anul trecut a fost 614 lei pe noapte. Acesta este egal cu prețul mediu pe noapte observat în ultimele 12 luni.
În Saint Louis, temperatura medie estimată în aprilie este 14,4°C/57,9°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 32,4°C/90,3°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de -4,0°C/24,8°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Saint Louis este Lambert-St Louis (STL) (19,59 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Belleville (31,53 km) Alton (32,21 km)

Planificați o călătorie în Statele Unite