San Diego

22 sept. 2019 - 23 sept. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din San Diego se numără Residence Inn San Diego La Jolla, Residence Inn San Diego Del Mar și San Diego Marriott La Jolla în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în San Diego, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în San Diego

începând de la 695 lei
începând de la 917 lei
începând de la 1.331 lei

Ce spun călătorii despre San Diego?

9,8
Călători de aventură
9,5
Călători în familie
9,4
Iubitori de natură
8,2
Gurmanzi
7,2
Iubitori ai vieţii de noapte
Recenzii membri (745)
Lorena  Zapiain
Lorena Zapiain
10.09.2019

I had a great time here! I visited a couple of friends who took me to the best beaches and spots in San Diego

Nathaniel Tuwaiq
Nathaniel Tuwaiq
04.08.2019

I lived in San Diego for a couple of years. It was one of my favorite places. There's something for everyone and everyone is friendly and nice.

Stef Amadeus
Stef Amadeus
25.06.2019

San Diego is a lot of fun and has a lot to do in the area. A rental car would be great to easily get around and so you can go to the beach with ease but beach parking is always a pain so keep that in mind. You can also use the car to take the 2 hour drive up to Disneyland. Use the Disneyland calendar (Is It Packed?) To pick days of the week to go when it's smooth and there are way less crowds!

Bess H
Bess H
14.06.2019

So many amazing hikes, national parks, well known outdoors sports/campsites that make it perfect for outdoor adventures

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este decembrie, cu o medie de 577 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în San Diego este iulie, cu un preț mediu de 1.176 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în septembrie anul trecut a fost 722 lei pe noapte. Acesta este cu 13% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 817 lei văzut în ultimele 12 luni.
În San Diego, temperatura medie estimată în septembrie este 19,3°C/66,7°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, septembrie, cu o medie de 21,3°C/70,3°F. Cea mai friguroasă lună este decembrie, cu temperaturi medii de 4,9°C/40,8°F.
Aeroportul cel mai apropiat de San Diego este San Diego International (SAN) (3,41 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: El Cajon (20,16 km) McClellan – Palomar (47,27 km)

Planificați o călătorie în Statele Unite