San Juan Capistrano

27 sept. 2019 - 28 sept. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din San Juan Capistrano se numără Dana Point - Beach Road, California și Harbor Point în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în San Juan Capistrano, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în San Juan Capistrano

începând de la 845 lei
începând de la 1.741 lei
începând de la 3.693 lei

Ce spun călătorii despre San Juan Capistrano?

9,8
Iubitori de istorie
8,2
Călători în familie
7,2
Călători de aventură
6,7
Studenţi
6,7
Iubitori de artă şi design
Recenzii membri (15)
Audrey Lo @TravelingAudrey
Audrey Lo @TravelingAudreyLos Angeles
06.06.2016

Historical mission that you can pay entrance to tour. Beautifully unkept and great place to dive into California history.

Jaak Treiman
Jaak TreimanLos Angeles
27.01.2016

The area around the mission, the historic district, is pleasant, has a number of restaurants and some galleries and is a nice place to meander without any specific goal in mind.

Alice Dan Wu
Alice Dan WuLos Angeles
16.01.2016

Just discover a historic, authentic and pretty world. It's the home of the jewel of California missions, mission San Juan Capistrano, the birth place of OC. Restaurants, wineries, bars and boutique shops. It's such a good place to take pictures, cuz any spot is a good photo shooting scene. They offer city tours during weekends. It would a great place for family and friends.

Becky Bates
Becky BatesSan Diego
19.02.2015

Tour the mission, stroll the beaches, join a horseback trail ride...San Juan Capistrano is a great historic town in SoCal, a perfect day trip from both San Diego and Anaheim. They've done a great job of preserving its Spanish history, which dates back to the 1700s.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este aprilie, cu o medie de 590 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în San Juan Capistrano este iunie, cu un preț mediu de 885 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în septembrie anul trecut a fost 805 lei pe noapte. Acesta este cu 8% mai mare decât prețul mediu pe noapte de 737 lei văzut în ultimele 12 luni.
În San Juan Capistrano, temperatura medie estimată în septembrie este 22,2°C/71,9°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 27,1°C/80,8°F. Cea mai friguroasă lună este decembrie, cu temperaturi medii de 7,6°C/45,7°F.
Aeroportul cel mai apropiat de San Juan Capistrano este Santa Ana John Wayne (SNA) (27,06 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: McClellan – Palomar (54,78 km) Long Beach Municipal (57,25 km) Ontario Internaţional (61,98 km) Upland Cable (68,12 km) Insula Catalina Ap In The Sky (70,51 km)

Planificați o călătorie în Statele Unite