Vancouver

24 aug. 2019 - 25 aug. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Vancouver se numără Value Motel, North Harbour PDX Vacation Apartments și Rodeway Inn & Suites Portland în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Vancouver, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Vancouver

începând de la 630 lei
începând de la 845 lei
începând de la 1.301 lei

Ce spun călătorii despre Vancouver?

9,8
Gurmanzi
9,8
Călători în familie
7,2
Iubitori de natură
6,1
Trendsetteri
Recenzii membri (27)
Colleen Holbrook
Colleen HolbrookVancouver
25.05.2018

Vancouver is Portland’s little brother with an abundance of independent restaurants and microbreweries. Plenty of green space and parks, mostly residential.

Eric Brink
Eric BrinkPleasant Hill
30.05.2014

With the State of Washington having no income tax, Oregon across the river with no sales tax, and within metropolitan Portland, Vancouver WA might just be a financial winner!

Malieka Johnson
Malieka Johnson
06.01.2017

This is definitely not the best picture of my hometown. LOL! It is just across the bridge from Portland and it is an awesome city!

Yogic Traveler ❀
Yogic Traveler ❀Puerto Vallarta
06.01.2017

Made it over the state line from Oregon into Washington. Didn't get much time to explore Vancouver but hopefully I'll make it back up here sometime.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este decembrie, cu o medie de 394 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Vancouver este iulie, cu un preț mediu de 622 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în august anul trecut a fost 435 lei pe noapte. Acesta este cu 13% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 492 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Vancouver, temperatura medie estimată în august este 16,4°C/61,4°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 21,0°C/69,8°F. Cea mai friguroasă lună este februarie, cu temperaturi medii de 2,3°C/36,1°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Vancouver este Portland (PDX) (7,56 km).

Planificați o călătorie în Statele Unite