Kaohsiung

29 sept. 2019 - 30 sept. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Kaohsiung se numără Legend Hotel Pier 2, Khan Hotel și 85 SkyCity Hotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Kaohsiung, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Kaohsiung

începând de la 248 lei
începând de la 359 lei

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este octombrie, cu o medie de 173 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Kaohsiung este februarie, cu un preț mediu de 270 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în septembrie anul trecut a fost 183 lei pe noapte. Acesta este cu 13% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 209 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Kaohsiung, temperatura medie estimată în septembrie este 28,1°C/82,5°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 32,3°C/90,1°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 15,2°C/59,4°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Kaohsiung este Kaohsiung (KHH) (7,13 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Pingtung (17,66 km) Tainan (37,66 km)

Planificați o călătorie în Taiwan