Tozeur

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Tozeur se numără Dar Ezzahra, Dar Jridia și Oasis Destination în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Tozeur, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Tozeur?

9,8
Călători de aventură
7,4
Excursionişti
Recenzii membri (3)
Ahmed Belazi
Ahmed BelaziStony Brook
04.01.2016

If you like the idea of experiencing an oasis with lush palm trees and vegetation in the middle of the Sahara desert, this is the place for you!

Harold
HaroldBrooklyn
02.06.2013

We spent less time in Tozeur than originally planned. It definitely has its charm but is short on sights and a bit less impressive than other places we visited in Tunisia. Out of the way and not quite worth the diversion unless you have a lot of time.

Linda Muir
Linda MuirRosebank
21.06.2012

Planificați o călătorie în Tunisia