Ankara

1 mar. 2020 - 2 mar. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Ankara se numără Business Grand Hotel, Hotel Ickale și Ankara Hiltonsa în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Ankara, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Ankara

începând de la 166 lei
începând de la 209 lei
începând de la 344 lei

Ce spun călătorii despre Ankara?

9,8
Călători în familie
9,8
Iubitori de istorie
8,8
Călători business
8,0
Excursionişti
7,9
Iubitori de artă şi design
Recenzii membri (66)
Yvonne Brett
Yvonne BrettSan Diego
21.11.2018

Ankara este un oraș foarte modern, cu un bun transport public și o mulțime de hoteluri. Cele mai populare lucruri de făcut aici sunt să mergeți la Mausoleul din Ataturk și la Muzeul Civilizațiilor Anatoliene, care are câteva obiecte uimitoare.

Reber Novanta
Reber NovantaArbil
02.11.2015

M-am distrat de minune acolo și cel mai bun parc despre anticameră este că totul a fost gratuit

Kemal Ateş
Kemal AteşAnkara
06.01.2017

Chiar și liniile de pe zidurile Anıtkabir, unde se află Gazi Mustafa Kemal Atatürk, au semnificații. De asemenea, muzeul este foarte frumos și prezintă cadouri.

Merve Bursa
Merve Bursa
11.01.2019

Anadolu medineyetleri müzesi güzeldi, tarih meraklıları için mutlaka tavsiye edilir

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este noiembrie, cu o medie de 183 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Ankara este septembrie, cu un preț mediu de 367 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 241 lei pe noapte. Acesta este cu 8% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 263 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Ankara, temperatura medie estimată în februarie este 1,2°C/34,2°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 30,9°C/87,6°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de -4,7°C/23,5°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Ankara este Ankara Esenboğa (ESB) (26,70 km).

Planificați o călătorie în Turcia