Antalya

12 dec. 2018 - 13 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Antalya se numără Antalya Inn Hotel, Hotel 1207 și Esperanza Boutique Hotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Antalya, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Antalya?

9,8
Iubitori de istorie
8,1
Călători de aventură
8,1
Călători eco
7,7
Călători în familie
7,1
Călători de lux
Recenzii membri (108)
Selçuk Şentürk
Selçuk ŞentürkIstanbul
07.05.2018

Well, what can I say it is Antalya and really one of the most beautiful city in Turkey and Mediterranean

Mahsa Kh
Mahsa KhTehran
13.05.2017

I've been in Antalya for sux days.It was an awesome trip.It's good for relaxing

Peter Koghee
Peter KogheeAmsterdam
14.05.2016

ANTALYA In short, Antalya is a great old city whose city centre is beautiful. History all around you, the Turkish people are friendly, the food is great and the beach like you’re in heaven.

m1hausen™
m1hausen™Cologne
07.11.2015

A Boom town in Turkey with today more than 1,5 Mio. Inhabitants. The old part of the town is called Kaleiçi and is really beautiful.

Planificați o călătorie în Turcia