Sinop

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Sinop se numără NORTH SAİLS, Yalı Apart Pansiyon și URHAN PANSİYON în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Sinop, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Sinop?

9,8
Excursionişti
6,7
Călători în familie
Recenzii membri (4)
Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
14.10.2015

small city surrounded by the black sea, nice small beaches, not much to see in the city but it is a frienly city with lots of restaurants, many turkish tourists, friendly helpfull people

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
17.12.2014

This is a nice small Turkish city on the Black Sea. It is easy to walk around the main area within a couple of hours. Nice family type shops and very friendly people. Check out the model boats that are built here.

Işbaran Akçayır
Işbaran AkçayırAnkara
08.03.2011

Aslı Bayram
Aslı BayramSinop
10.05.2013

Planificați o călătorie în Turcia