Budapesta

2 mar. 2020 - 3 mar. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Budapesta se numără Corvin Center Suites, Opera Garden Hotel & Apartments și The Three Corners Hotel Bristol în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Budapesta, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Budapesta

începând de la 246 lei
începând de la 347 lei
începând de la 714 lei

Ce spun călătorii despre Budapesta?

9,8
Iubitori de istorie
8,2
Iubitori ai vieţii de noapte
7,3
Gurmanzi
7,2
Iubitori de artă şi design
7,0
Excursionişti
Recenzii membri (569)
Maria Maria
Maria Maria
22.01.2019

Croaziera pe Dunare impresionanta! Arhitectura frumoasa!

C Epic
C Epic
17.12.2019

Mancarea! Delicioase și ieftine. Iar peisajul de acolo este uimitor. Cumpărați un permis de autobuz pentru transportul public, ieftin și atât de ușor de utilizat pentru a vă deplasa.

Αρετή Κ
Αρετή Κ
24.08.2019

Calatorie perfecta !! Trebuie să mergi la o băutură lângă râu (dacă vizitezi orașul vara), mâncare tradițională și explorare a castelelor și a obiectivelor turistice. A 5-a oară când călătoresc acolo și nu o pot hrăni!

Bashayer S T AlKout
Bashayer S T AlKout
19.08.2019

* Una dintre cele mai bune locații turistice din Europa, în special noaptea ❤️ și locuri istorice extraordinare de vizitat. * O alegere excelentă pentru o escapadă rapidă, distrați-vă și chillax. * Un loc minunat pentru cumpărături, în special atunci când stați în centrul Budapestei. * Nu vă plictisiți niciodată să vizitați locul

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este noiembrie, cu o medie de 269 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Budapesta este mai, cu un preț mediu de 608 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 413 lei pe noapte. Acesta este cu 6% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 440 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Budapesta, temperatura medie estimată în februarie este 2,2°C/35,9°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 27,7°C/81,9°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de -2,8°C/27,0°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Budapesta este Budapesta (BUD) (16,18 km).

Planificați o călătorie în Ungaria