Gyöngyös

9 apr. 2020 - 10 apr. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Gyöngyös se numără Darázshegyi Faház, Zöldövezet Vendégház și Anna Apartman Parádsasvár în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Gyöngyös, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este mai, cu o medie de 209 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Gyöngyös este ianuarie, cu un preț mediu de 346 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în aprilie anul trecut a fost 220 lei pe noapte. Acesta este cu 13% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 250 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Gyöngyös, temperatura medie estimată în aprilie este 11,9°C/53,3°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 27,7°C/81,9°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de -2,8°C/27,0°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Gyöngyös este Budapesta (BUD) (64,47 km).

Planificați o călătorie în Ungaria