Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Argus Car Hire – Cu Skyscanner, compară prețurile pentru mașinile de închiriat

Argus este o companie de închirieri de mașini care a câștigat premii și care funcționează în prezent în 175 de țări. Înființată ca o afacere de familie în 1959 în Dublin, afacerea s-a extins pentru a deveni între timp unul dintre cele mai mari site-uri de rezervări de mașini din lume. De-a lungul anilor au construit relații cu mărci globale de închirieri de mașini precum Avis, Europcar și Sixt, susținând în același timp mărci locale mai mici precum operatorul spaniol Goldcar.

Companie dotată din punct de vedere tehnic, a fost prima din Europa care a vândut închirieri de mașini online și prima care a implementat sistemul de rezervare „rezervă din trei clicuri” pentru o închiriere rapidă și ușoară de mașini pentru vacanță. Inovația lor a fost răsplătită și site-ul Argus a câștigat numeroase premii, incluzând două premii „Nokia Digital Media” în 2012 și premiul „Travolution Best Car Hire Website” în 2009.

Argus se mândrește cu o rețea masivă de centre pentru închirieri de mașini: 30.000 la ultima numărare. Ei lucrează cu o rețea globală de specialiști în închirierea de mașini pentru a oferi închirieri de mașini în aeroporturi, porturi, gări și centre ale orașelor. Acest lucru oferă călătorilor mai multe posibilități de a alege atunci când își planifică vacanța deoarece nu sunt legați de un centru de închiriere dintr-un aeroport.

Argus oferă, de asemenea, prețuri cu toate opțiunile incluse clienților care rezervă din afara Statelor Unite ale Americii. Prețul unei închirieri de mașină cu Argus include în general asigurare în caz de defecțiune, kilometraj nelimitat, asigurare de responsabilitate, taxe de aeroport, taxă de drum și TVA local. Include și o exonerare de plată pentru daune în urma unei coliziuni (CDW) și o asigurare în caz de furt, deși toate sunt în funcție de valoarea asigurării pentru mașină.

Folosind vasta lor rețea de companii de închirieri de mașini, Argus poate să ofere clienților săi o gamă diversă de mașini dintre care să aleagă. Decapotabile moderne, mașini de oraș elegante și mașini de teren puternice, toate sunt disponibile pentru a fi închiriate.

Atunci când cauți să închiriezi o mașină prin Skyscanner, rezultatele noastre includ, de asemenea, disponibilități și prețuri din baza de date a companiei Argus. În acest fel, poți fi sigur că vei obține cel mai bun preț pentru întâlnirile tale.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.