Atlas Choice – Cu Skyscanner, compară prețurile pentru mașinile de închiriat

Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

AtlasChoice este un furnizor de închirieri de mașini la prețuri ieftine, specializat, de asemenea, în rezervări de hoteluri și asigurări pentru călătorie. A fost fondat în 1990 și oferă închirieri de mașini la prețuri ieftine în peste 12.000 de locații din întreaga lume. Deservind un număr mare de aeroporturi, AtlasChoice se mândrește cu faptul că nu are costuri ascunse sau taxe pentru cartea de credit.

Compania AtlasChoice este devotată ofertei de produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț posibil și face toate eforturile pentru a asigura faptul că este în avans atunci când este vorba de prețuri ieftine. Compania promite că dacă găsești aceeași rezervare la un preț mai mic la unul dintre competitorii săi, îți va rambursa diferența astfel încât nu vei cheltui prea mult.

Oferind închirieri cu toate opțiunile incluse la un preț ieftin, AtlasChoice se mândrește cu faptul că evită taxele ascunse. Promisiunea sa de a avea cel mai mic preț este un supliment care are succes și polița de exonerarea de plată începe de la modica sumă de două lire pe lună. Rezervările în avans beneficiază, de asemenea, de un preț mic pentru garanție și nu există taxe suplimentare pentru cartea de credit de care să te îngrijorezi.

Pentru a închiria o mașină, trebuie să ai mai mult de 21 de ani, deși există unele excepții pentru anumite țări. Acest lucru fiind spus, vei avea tot timpul obligația să ai cel puțin un an de la obținerea permisului de conducere, anterior datei închirierii mașinii. Atunci când preiei mașina, vei avea nevoie să aduci un permis de conducere valid, o carte de credit validă și un act de identitate sau pașaport.

AtlasChoice furnizează o gamă de pachete diferite de închiriere care să se potrivească unei varietăți de nevoi – de la pachetul Inclusive până la pachetele Inclusive Gold Plus. Fiecare dintre ele include kilometrajul, asigurare de răspundere civilă, asigurare în caz de furt, taxe de aeroport, cauțiune și taxe locale. Pachetele Plus includ taxe suplimentare precum: rezervor plin la preluare și opțiunea de a adăuga un șofer suplimentar.

Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis
National Car

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.