Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Holiday Autos – Cu Skyscanner, compară prețurile pentru mașinile de închiriat

Brokerul de închirieri de mașini Holiday Autos a fost înființat în 1987, avându-l la conducere pe antreprenorul britanic Clive Jacobs. Jacobs a remarcat că piața de închirieri de mașini din acea perioadă se axa pe călătorii de tip business și că exista o lipsă în ceea ce privește piața de închirieri de mașini pentru turiști. Jacobs a atacat segmentul turistic oferind un produs preplătit care include toate opțiunile, iar rezultatul a fost o cifră de afaceri de peste un milion de lire în primul an de funcționare.

De atunci, Holiday Autos s-a dezvoltat din ce în ce mai mult și a câștigat tot mai multe premii. În 2003, când Jacobs a vândut compania către Lastminute.com, Holiday Autos deținea aproape 70 de premii ca inovator și ca furnizor de servicii. Holiday Autos continuă să uimească și a făcut un număr de magie la Globe Travel Awards, unde a câștigat titlul de Cea mai bună companie de închirieri de mașini în 2011, 2012 și 2013.

Nu este deloc surprinzător faptul că Holiday Autos și-a făcut un renume de companie inovatoare pe piața de închirieri de mașini. Unul dintre cele mai cunoscute programe ale companiei este Carbonwise care permite clienților să calculeze emisiile de carbon atunci când rezervă o mașină. Alte servicii mai includ închirieri de mașini pentru campare, închirieri de camionete, mașini cu șofer pentru cei care își doresc puțin lux atunci când închiriază o mașină.

Ca parte a Sabre Holdings (compania care deține Travelocity), Holiday Autos a reușit să dezvolte relații cu companii de prim rang din lume, precum Alamo, Avis și Hertz. Prin intermediul partenerilor săi, Holiday Autos se poate mândri cu 30.000 de centre de închirieri de mașini în toată lumea, oferind clienților o gamă incomparabilă de destinații și de furnizori.

Holiday Autos este unul dintre partenerii de încredere ai companiei Skyscanner în domeniul rezervărilor. Atunci când cauți să închiriezi o mașină pe site-ul nostru, vor apărea și ofertele lor. Astfel, ai întotdeauna garanția celui mai bun preț pentru închirierea mașinii tale.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.