Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Sixt – Cu Skyscanner, compară prețurile pentru mașinile de închiriat

Compania Sixt a fost înființată de către Martin Sixt în anul 1912 și în ultimul secol a reușit să devină una dintre cele mai importante companii de închirieri de mașini. În prezent este lider de piață în Germania și în Austria, continuând să se dezvolte.

Sixt își ia în serios rădăcinile nemțești, lăudându-se cu cea mai mare flotă de mașini BMW și Mercedes Benz pentru închirieri. Cu cele mai recente modele de mașini de top din clasele sport, decapotabile și jeep, Sixt poate să ofere clienților săi cel puțin o experiență luxoasă.

Sixt oferă un preț de închiriere cu toate opțiunile incluse. Costul unei închirieri de mașină cu Sixt include asigurare, asigurare pentru daune, TVA și kilometraj nelimitat. Clienții frecvenți au opțiunea de a achiziționa cardurile Sixt Express, permițându-le să sară peste coadă și să fie înainte cu formalitățile de completare a formularelor.

Cu peste 4.000 de filiale în mai mult de 105 țări, Sixt nu are nicio intenție să își încetinească procesul de dezvoltare. În prezent au o puternică prezență în Statele Unite ale Americii, oferind mașini de lux la prețuri adaptate bugetelor și își extind, de asemenea, afacerea din Asia cu noi birouri în Asia de Sud-Est.

În ciuda mărimii corporației, familia Sixt este implicată zi de zi în conducerea afacerii. Eric Sixt este Președinte, soția sa se ocupă de marketing, iar fiii lor Alexander și Konstantin au, de asemenea, funcții de conducere în companie. În timp ce 43% din afacere este deținută de acționari, familia încă deține o parte majoritară a acțiunilor.

Cu o rețea mare de centre de închirieri situate în aeroporturi și centre ale orașelor în Spania, Franța, Germania, Regatul Unit, Italia și Suedia. Acest lucru oferă clienților o gamă largă de opțiuni atunci când își planifică o călătorie.

Atunci când lansezi o căutare pentru a închiria mașini cu Skyscanner, noi comparăm costul închirierii unei mașini cu Sixt cu alte mărci importante din domeniu. În acest fel poți să știi că ai întotdeauna cel mai bun preț pentru întâlnirile pe care le vrei.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.