Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Închiriere de maşini de la toţi furnizorii

Găsește o mașină ieftină de închiriat de la o marcă cunoscută pe plan mondial

Skyscanner compară costul mașinilor de închiriat oferite de mai mulți furnizori pentru a se asigura că obții întotdeauna cel mai bun preț la închirierea unei mașini.

Colaborăm cu mărci renumite, cu brokeri experimentați și cu cei mai buni specialiști în închirierea de mașini pentru a-ți găsi cele mai bune prețuri din lume. Rețeaua noastră imensă de furnizori ne asigură că beneficiem de o gamă extraordinară de mașini în aeroporturi, orașe și porturi de feribot din toate țările importante.

Indiferent dacă pleci într-o scurtă vacanță sau plănuiești să faci o călătorie liniștită la țară, te poți bucura mai mult de excursia ta cu o mașină închiriată. Instrumentele noastre de căutare îți permit să compari date, prețuri și tipuri de autovehicule ca să poți găsi mașina perfectă pentru călătoria ta.

Indiferent unde te duci, Skyscanner te ajută să ajungi mai ușor (și mai ieftin!) de la A la B. Caută mai jos pentru a găsi furnizorul perfect de mașini de închiriat.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.