Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

rentalcars.com – Cu Skyscanner, compară prețurile pentru mașinile de închiriat

Rental Cars este una dintre cele mai mari companii de închirieri de mașini, responsabilă pentru organizarea închirierilor de mașini în peste 6.000 de centre din întreaga lume. Se ocupă cu peste două milioane de clienți în fiecare an, oferind excelente servicii și prețuri ieftine.

Cunoscută pentru serviciul cu clienții, Rental Cars oferă asistență în 40 de limbi diferite. Dețin centre de apel poliglote pentru clienții care apreciază personalizarea și un sistem de e-mail pentru cei care preferă să obțină informații în scris.

Ca parte a grupului de turism Priceline, Rental Cars a reușit să construiască legături puternice cu mărci globale de renume în închirieri de mașini. A construit, de asemenea, legături puternice cu companii de încredere, locale, low-cost. Ți se garantează întotdeauna o mașină de la un furnizor renumit chiar dacă e cunoscut în întreaga lume sau doar în țara pe care o vizitezi.

Accesul la o rețea imensă de specialiști în închirieri de mașini înseamnă că cei care călătoresc au mai multe alegeri în ceea ce privește locul de unde pot să preia mașina închiriată. Rental Cars permite clienților să închirieze mașini atât în centrele de închirieri din aeroporturi, cât și în gări, porturi și centre ale orașelor. Acest lucru oferă închiriatorului mai multă flexibilitate și este foarte la îndemână atunci când plănuiești o călătorie.

Rețeaua lor le permite, de asemenea, să ofere o gamă largă de mașini, de la mașini mici la prețuri convenabile până la mașini luxoase.

Comparând prețurile în rețeaua lor de furnizori de încredere, Rental cars poate să ofere clienților cel mai bun preț pentru călătoria lor. Au, de asemenea, o politică de prețuri foarte transparentă și nu schimbă taxele pentru cartea de credit sau taxele de modificare.

Rental Cars este unul dintre partenerii de rezervări ai companiei Skyscanner. Atunci când cauți mașini de închiriat pe site-ul nostru, îți arătăm și rezultate de la Rental Cars cât și o gamă de alte site-uri de rezervări pentru închirieri de mașini. În acest fel poți fi sigur că obții cel mai bun preț pentru a închiria o mașină.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.