Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Albuquerque cu Skyscanner

eury
sixt
erac
budg
avis
alam

Închirieri auto la Aeroportul Internațional Albuquerque Sunport

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iulie 2015

Fie că plănuiești câteva zile de vacanță sau o vizită prelungită în Albuquerque, poți să-ți ușurezi șederea închiriind o mașină. Cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Albuquerque.

Unde poți închiria o mașină în Aeroportul Albuquerque

Închirierea unei mașini poate fi soluția ideală deoarece poți să-ți creezi propriul program fără să depinzi de mijloacele de transport în comun. Birourile companiilor de închirieri se află la 2 minute de aeroport. Există mijloace de transport gratuite care circulă la fiecare 5 minute de la aeroport la centrul de închirieri auto. Companiile de închirieri auto care operează la acest centru sunt: Alamo, Advantage, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, Hertz, National, Payless și Thrifty.

Unde poți alimenta în apropierea Aeroportului Albuquerque

La închirierea mașinii e posibil să ai nevoie de o benzinărie pentru alimentare. De asemenea, în funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, poți avea nevoie de o stație pentru a face plinul mașinii.
Cea mai apropiată stație de benzinărie se află la 5 minute de aeroport, înspre nord. Se numește Roberts Oil Co. și se află pe bulevardul Gibson SE.

Drumurile și condusul în apropierea Aeroportului Albuquerque

Aeroportul Internațional Albuquerque este bine semnalizat și conectat la drumurile din regiune. Aeroportul se află la sud de oraș, la o distanță de 4 mile. În apropierea aeroportului se află două autostrăzi importante: I-25 de la nord la sud, care face legătura cu Colorado și Wyoming și I-40 de la est la vest, care conectează California cu North Carolina.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos vei găsi informații despre cum să ajungi la câteva dintre orașele din apropierea Aeroportului Internațional Albuquerque.

Albuquerque

Cel mai mare oraș din statul New Mexico, Albuquerque este unul dintre cele mai diverse orașe din Statele Unite ale Americii din punct de vedere cultural. Pe lângă acest aspect, metropola este bogată în istorie și înconjurată de frumuseți naturale deosebite. Deși atracția statului New Mexico este Santa Fe, Albuquerque și-a câștigat tot mai mulți vizitatori odată cu serialul „Breaking Bad” care a fost filmat aici, în urma căruia se organizează constant tururi ale orașului și împrejurimilor.
Drumul de la aeroport durează 10 minute pe bulevardul Girard. În privința locurilor de parcare, există mai multe parcări special amenajate, cele mai importante fiind Convention Center și Civic Plaza, unde taxa este de 6 dolari. În plus, există alte parcări publice și locuri de parcare disponibile în apropierea centrului orașului, iar taxele variază în funcție de zonă.

Santa Fe

Santa Fe este capitala statului New Mexico și una dintre destinațiile de top din Statele Unite și din lume. Este o metropolă plină de energie și culoare, un veritabil centru al artei și culturii, înconjurat de frumuseți naturale uimitoare.
Santa Fe se află la nord de aeroport și Albuquerque, iar drumul durează puțin peste o oră pe autostrada I-25. Drumul este ușor de accesat și bine semnalizat. În oraș există numeroase spații de parcare, cât și garaje special amenajate, iar taxele variază în funcție de zona de staționare.

Socorro

Situată în valea Rio Grande, Socorro este o localitate căutată datorită poziționării sale geografice, foarte aproape de două parcuri naturale excepționale și de munții vulcanici care arată ca un muzeu în aer liber.
Socorro se află la sud de aeroport, iar drumul cu mașina durează în jur de o oră pe autostrada I-25. În privința locurilor de parcare nu vei întâmpina dificultăți.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.