Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Lanzarote cu Skyscanner

eury
sixt
budg
erac
alam
avis

Închiriere auto din aeroportul Lanzarote

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba.

Dacă ați ales să vă petreceți concediu în Lanzarote trebuie să închiriați o mașină pentru a vă putea plimba dintr-o parte în alta a insulei. Aceasta este destul de redusă ca și suprafață, iar cu mașina închiriată prin intermediul Skyscanner puteți să o străbateți în lung și lat. Pentru a traversa insula de la est la vest aveți nevoie de 40 minute.

De unde să închiriezi o mașină în aeroportul Lanzarote

Aeroportul Lanzarote este unul aglomerat, deoarece un număr foarte mare de turiști vin aici în orice anotimp pentru a se bucura de insulă, însă perioada cea mai aglomerată este din luna mai și până în octombrie. Cu un număr așa de ridicat de turiști care aleg să își petreacă vacanța aici trebuie să luați în considerare rezervarea unei mașini încă dinainte de a ajunge pe insulă, pentru a fi siguri că veți avea acces la tipul de automobil dorit. La aeroport există un număr de 8 companii de închiriat mașini: Avis, Auto Relsen, Europcar, Goldcar, Hertz, Cabrera Medina, Clcar și Payless. Cu ajutorul Skyscanner veți putea selecta modelul de mașină, tipul de carburant sau alte diferite opțiuni pe care doriți ca mașina dumneavoastră să le aibă.

Benzinării lângă aeroportul Lanzarote

Prima bezinărie după ce plecați din aeroport este una de tip CEPSA, iar aici puteți alimenta mașina pentru a vă asigura că aveți suficient carburant până la destinația dumneavoastră. Puteți plăti cu cardul sau cash, cu euro. Un litru de benzină costă în jur de 1 euro, iar motorina sub 1 euro.

În apropierea aeroportului Lanzarote

Aeroportul Lanzarote se află foarte aproape de capitala insulei, Arrecife, la doar 8 km distanță și nu durează mai mult de 10 minute să ajungeți în oraș. Conduceți pe drumul LZ-40 și apoi pe LZ-2 și ați ajuns în Arrecife. Dacă tot ați închiriat o mașină pe durata concediului sau chiar și pentru câteva zile, merită să petreceți cel puțin o zi în acest oraș, pentru a face cunoștință cu viața oamenilor de aici, cu amabilitatea lor și să descoperiți locuri mai retrase.

Locații de vizitat

Din capitală puteți să vă setați sistemul de navigare pentru o zonă foarte renumită de pe această insulă. Este vorba despre El Golfo și se află la 36 km distanță de Arreciffe. Drumul este accesibil și trebuie să conduceți doar pe LZ-2 și veți ajunge exact la El Golfo. Acest amfiteatru natural a fost creat în urma activităților vulcanice de pe insulă și oferă un peisaj minunat.

La 31 km în partea cea mai nordică a insulei se află un loc care vă oferă o priveliște extraordinară asupra Oceanului Atlantic. Din Arrecife durează o jumătate de oră să ajungeți în acest colț al insulei, conducând pe drumul LZ-1. Când ajungeți aici, trageți aer adânc în piept și contemplați frumusețile locului.

Puerto del Carmen este un oraș port pe care nu trebuie să îl ocoliți. De aici puteți face excursii submarine și vă puteți relaxa câteva ore la plajă. De la aeroport faceți 10 minute cu mașina până în această stațiune și poate fi prima dumneavoastră destinație după ce părăsiți aeroportul.

prețurile se pot modifica

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.