Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Adelaide cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Adelaide

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iunie 2015

Cu Skyscanner găsiți cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Adelaide. Cu ajutorul unei mașini aveți posibilitatea de a explora frumusețile uluitoare ale Australiei.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Adelaide

Închirierea unei mașini poate fi soluția ideală deoarece puteți să vă creați propriul program fără să depindeți de mijloacele de transport în comun. Birourile companiilor de închirieri auto se află la parterul aeroportului, în zona de unde se ridică bagajele. Următoarele companii au birouri la Aeroportul Adelaide: Europcar, Hertz, Avis, Budget, Sixt și Thrifty.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Adelaide

La închirierea mașinii e posibil să aveți nevoie de o benzinărie pentru alimentare, dar și de un plin făcut la returnarea mașinii, în funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri. Nimic mai simplu, deoarece la aeroport se află o stație de benzinărie United Petroleum.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Condusul în Australia se realizează pe partea stângă a drumului. Aeroportul Adelaide este bine conectat la drumurile din regiune. Autostrada Barrier (A32), care trece prin apropierea aeroportului, face legătura între Australia de Sud și Noul Wales de Sud. De asemenea, multe drumuri naționale străbat perimetrul aeroportului.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos veți găsi câteva informații despre cum să ajungeți la principalele orașe din apropierea Aeroportului Adelaide.

Adelaide

Adelaide este unul din cele mai mari orașe ale Australiei și reprezintă soluția ideală pentru o vacanță plină de distracție. Plajele numeroase și întinse sunt pe primul loc în rândul turiștilor. Pe lângă relaxarea la soare există și numeroase oportunități de practicare a sporturilor pe apă.

Barossa

Barossa este locul ideal pentru câteva zile de relaxare. Regiunea este cunoscută pentru producția de vin și pentru mâncărurile tradiționale gourmet.
Drumul de la aeroport durează în jur de o oră. La ieșirea din aeroport o luați pe drumul național A13, apoi urcați pe autostrada națională M2. După aproximativ 5 km intrați din nou pe drumul A13. La un moment dat virați stânga pentru a intra pe drumul A20, care vă va ghida înspre destinație. În privința parcărilor nu trebuie să vă faceți griji, cele mai multe hoteluri au parcarea inclusă în prețul camerei.

West Beach

West Beach este una din cele mai populare destinații de vacanță din sudul Australiei. Plajele întinse și sporturile pe apă fac din această stațiune opțiunea ideală pentru câteva zile de vacanță.
Stațiunea se află la doar 10 minute de mers cu mașina de la aeroport pe drumul A6. În privința parcării nu veți întâmpina probleme. Cu toate acestea, multe hoteluri au parcarea inclusă în prețul camerei.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.