Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Málaga cu Skyscanner

eury
sixt
budg
alam
avis
nanl

Închirieri auto la Aeroportul Malaga Costa del Sol

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 mai 2015

Malaga este locul ideal pentru o vacanță de vară fabuloasă. Acest port mediteranean este și locul de naștere al celebrului Picasso. Este un loc care îmbină armonios istoria și cultura cu atmosfera relaxantă și viața de noapte exuberantă.

Unde poți închiria o mașină în Aeroportul Malaga

Există 23 de companii de închirieri auto în Malaga, dar doar nouă dintre ele au birouri în incinta aeroportului. Companiile din aeroport sunt: Autos Lido, Avis, Enterprise, Europcar, Goldcar, Hertz, Record și Sixt. Acestea se află în Terminalele 2 și 3, iar mașinile se află în parcările subterane. Accesul la birourile companiilor din Terminalul 2 se face prin holul de sosiri, unde veți observa multe semne care vă direcționează spre scările care duc la birouri. Acestea se află la parterul zonei de sosiri din Terminalul 3.

Unele dintre companiile care nu au birou în incinta aeroportului se află în apropierea lui, pe Avenida Comandante Garcia Morato.

Unde poți alimenta în apropierea Aeroportului Malaga

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil să aveți nevoie de un plin făcut la returnarea mașinii. Este bine de știut că există o benzinărie BP la intrarea în aeroport, situată foarte convenabil. Venind înspre aeroport de pe autostrada principală, imediat după sensul giratoriu veți observa benzinăria pe dreapta, care are ieșire chiar la parcarea auto din incinta aeroportului, unde se returnează mașinile închiriate.

Drumurile și condusul în apropierea Aeroportului Malaga

Începând cu anul 2014, noile drumuri din aeroport vă direcționează direct pe drumul MA-20, aceasta fiind noua denumire a bucății de autostradă A7 care duce înspre orașul Malaga. Drumul care pornește de la aeroport înspre oraș se numește Avenida Garcia Morato.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos veți găsi câteva informații despre cum să ajungeți la cele mai populare destinații din regiune de la Aeroportul Malaga Costa del Sol.

Malaga

Malaga este una din cele mai căutate destinații din regiunea Costa del Sol și din sudul Spaniei. Este un oraș frumos, plin de cultură, cu plaje întinse și o arhitectură a clădirilor superbă.

Drumul de la aeroport durează puțin peste 10 minute. La ieșirea din aeroport sunt indicatoare spre Malaga, care vă direcționează înspre est, la stânga, pe drumul MA-20. Sunt două ieșiri pe partea dreaptă înspre Malaga, pe Avenida de Velasquez sau Avenida de Andalucia. În Malaga se găsesc multe parcări subterane cu servicii de 24 de ore. Parcarea costă maxim 20 Euro pe zi. De asemenea, există parcări și pe stradă, dar sunt puține șanse să găsiți locuri libere, mai ales în timpul săptămânii de lucru. Dacă totuși reușiți să parcați pe stradă, trebuie să țineți cont de faptul că locurile special amenajate sunt marcate pe stradă cu un semn albastru. După ce parcați, puteți cumpăra un tichet de la tonomatele din zonă. Taxa de parcare diferă în funcție de zona în care vă aflați, dar suma este de aproximativ 1 Euro pe oră.

Marbella

Marbella face parte din regiunea Costa del Sol și atrage turiști nu doar datorită plajelor întinse, ci și pentru cultura și istoria vastă a locului.

Drumul de la aeroport la Marbella durează aproximativ 30 de minute. La ieșirea din aeroport o luați la stânga pe autostrada MA-20, care se îndreaptă spre Cadiz. După aproximativ 4 minute, continuați pe autostrada AP-7 până la destinație. De reținut e faptul că o porțiune din acest drum e cu taxă. E foarte probabil să întâmpinați dificultăți în a găsi locuri de parcare în Marbella, deoarece este un oraș destul de aglomerat, mai ales pe perioada verii. Dacă nu aveți parcarea inclusă în rezervarea camerei de hotel, vă recomandăm să lăsați mașina în una din parcările subterane aflate în oraș. În centrul orașului se află parcări pe Calle Huerta Chica sau în Plaza de la Victoria.

Torremolinos

Această stațiune atrage turiști deoarece îmbină perfect viața tradițională andaluză cu cea modernă, cosmopolită. Este locul ideal pentru cei care doresc o vacanță de relaxare, cu cele mai bune mâncăruri tradiționale pe bază de pește.

La ieșirea din aeroport, virați dreapta către drumul MA-21. După aproximativ 10 minute ajungeți la un sens giratoriu, unde virați la stânga pe Avenida de los Manantiales ca să ajungeți la destinație.

Există suficiente parcări publice încât parcarea mașinii să nu devină o problemă. De asemenea, multe hoteluri au inclus în prețul camerei și locul de parcare.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.