Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Închirieri auto la Aeroportul Alicante

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 mai 2015

Fie că plănuiți o vacanță în Benidorm sau un concediu relaxant în familie la Torrevieja, cu Skyscanner puteți găsi cele mai bune mașini de închiriat la aeroportul Alicante.

Unde se află companiile de închirieri auto în Aeroportul Alicante

Există opt companii de închirieri mșini la aeroportul din Alicante: Goldcar, Enterprise Atesa, Avis, Hertz, Europcar, RecordGo, Centauro și Sixt. Toate birourile se află în incinta aeroportului la etajul 0, așa că nu trebuie să mergeți mult ca să faceți rost de o mașină.

Unde poți alimenta în apropierea Aeroportului Alicante

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil să aveți nevoie de un plin făcut la returnarea mașinii.

Există o benzinărie Tangerina Galp pe A-70, la aproximativ 2 km de aeroport și o stație Campsa Service în El Altet. Aceasta se află pe drumul N-332 dacă veniți dinspre sud.

De asemenea, există o stație de benzinărie Galp pe partea opusă a terminalului. Vestea proastă este că se află pe partea opusă a drumului. Pentru a ajunge la ea, va trebui să treceți de aeroport, să o luați pe drumul N-332 înspre Alicante, apoi să vă întoarceți la primul sens giratoriu. Veți vedea benzinăria pe partea dreaptă.

Drumurile și condusul în apropierea Aeroportului Alicante

Aeroportul Alicante este bine conectat la drumurile principale din regiune. La ieșirea din aeroport se află un sens giratoriu. Virați stânga dacă doriți să ajungeți pe drumul AP-7 (în spaniolă Autopista del Mediterraneo) sau drumul N-340, sau folosiți banda pentru a o lua la dreapta pe drumul N-332. Drumul AP-7 este autostradă și majoritatea chioșcurilor de taxare acceptă carduri de credit și debit. Dacă nu vreți să conduceți pe autostradă, puteți ajunge la destinație pe drumurile mai mici N.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos veți găsi câteva informații despre cum să ajungeți la cele mai populare destinații de pe Costa Blanca de la Aeroportul Alicante.

Benidorm

Benidorm este orașul care petrece zi și noapte, cu peste o mie de baruri și cluburi de noapte. În ciuda reputației șifonate, Benidorm a început să devină din nou o atracție.

Drumul de la aeroport la Benidorm durează aproximativ 35 de minute pe autostrada AP-7 sau puțin peste 40 de minute dacă evitați autostrada și conduceți pe drumul N-332. Este destul de dificil să găsiți locuri de parcare pe străzile Benidormului, astfel e indicat să vă faceți rezervarea la hotel cu locul de parcare inclus.

Torrevieja

Având șase plaje minunate și două parcuri naturale remarcabile, Torrevieja se află în topul locațiilor preferate de turiști. Este locul în care se găsește una din cele mai mari piețe din Europa, iar viața de noapte scoate pe oricine din casă.

Aeroportul Alicante se află la aproximativ 40 de minute de Torrevieja, ambele în apropierea drumului cu taxare AP-7 și drumul netaxabil N-332. De fapt, drumul N este puțin mai rapid. În timpul sezonului, e aproapte imposibil să găsiți locuri de parcare pe străzile din apropierea plajelor, dar există două parcări uriașe cu plată. Cel mai indicat e să vă faceți rezervarea la hotel cu parcarea inclusă.

Alicante

Capitala Costei Blanca este perfectă pentru un city-break cosmopolit la malul mării. Durează aproximativ 15 minute să ajungeți în centrul orașului, dacă veniți pe drumul N-332, sau 16 minute pe drumul A-7. În plus, drumul N este și opțiunea mai frumoasă deoarece se află de-a lungul coastei.

Există două zone de parcare pe stradă în Alicante: portocalie și albastră. Puteți parca pentru maxim o oră în zona portocalie și maxim două ore în zona albastră. Parcarea în zona portocalie costă 1,40 Eu/oră. Parcarea în zona albastră costă 60 eurocenți/oră sau 1.80 Eu pentru două ore. De asemenea, există și parcări subterane sau supraetajate care costă mai mult, dar nu au limită de timp. Unele hoteluri din Alicante au parcarea inclusă.

Prețurile se pot schimba.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.