Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Amsterdam Schiphol cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Amsterdam

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba

Fie că mergeți în Amsterdam împreună cu prietenii sau familia, închirierea unei mașini este absolut necesară mai ales dacă doriți să ieșiți din oraș și să explorați împrejurimile. Cu Skyscanner puteți avea parte de cel mai rapid proces de căutare și închiriere de mașină pentru perioada concediului dumneavoastră în Amsterdam.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Amsterdam

Aeroportul din Amsterdam este mereu aglomerat, deoarece acest oraș este o destinație turistică foarte căutată. Pentru a fi siguri că mașina pe care o doriți este disponibilă în momentul în care ajungeți la aeroport, este recomandat să faceți rezervarea cu ceva timp înainte de a pleca în vacanță.

Pe aeroportul din Amsterdam sunt disponibile următoarele companii de închiriat mașini: Avis, Hertz, Budget, Europcar, Sixt, Alamo, National și Thrifty.

Benzinării lângă aeroportul Amsterdam

Înainte de a pleca din aeroport este important de știut unde puteți alimenta mașina, mai ales dacă la predare trebuie să aibă aceeași cantitate de carburant ca în momentul preluării. Lângă aeroport există benzinăria Total Schiphol care este excelentă pentru a alimenta la întoarcere. Dacă mergeți către Amsterdam, pe drumul A4, veți găsi la jumătatea distanței dintre aeroport și oraș o benzinărie de tip BP.

În apropierea aeroportului Amsterdam

De la aeroport vă veți îndrepta cu siguranță către Amsterdam, orașul cel mai apropiat și în mod cert destinația dumneavoastră. Acesta se află la o distanță de 17 km și puteți ajunge aici pe A10 și apoi A4. În Olanda nu trebuie să plătiți nicio taxă de autostradă, iar viteza cu care aveți voie să circulați poate varia, prin urmare fiți atenți la indicatoarele rutiere. Este ilegal să aveți în mașină aparate de detectat radarele, iar centura de siguranță trebuie folosită inclusiv pentru pasagerii din spate. Puteți parca doar în locuri rezervate și de cele mai multe ori trebuie să plătiți o taxă de parcare. O atenție deosebită trebuie să aveți asupra bicicliștilor, mai ales în orașe. De cele mai multe ori aceștia circulă pe pistele speciale pentru bicicliști, însă există și porțiuni de drum unde aceștia se pot afla pe carosabil. În Amsterdam este de preferat să folosiți mijlocul de transport în comun deoarece străzile sunt de multe ori înguste, iar locurile de parcare sunt greu de găsit. De preferat este să lăsați mașina parcată în afara zonei centrale și să vă plimbați pe jos sau să închiriați o bicicletă. Amsterdamul mai este numit Veneția Nordului datorită numeroaselor canale care îl străbat. Nu ratați o plimbare cu barca chiar și pe o distanță mai scurtă deoarece este o experiență frumoasă. În Amsterdam aveți o mulțime de obiective turistice de vizitat precum Dam Square, Cartierul Red Light, morile de vânt, muzee, biserici sau Nemo.

Locații de vizitat

Olanda dispune de o foarte bună infrastructură, prin urmare va fi foarte ușor să vă deplasați în diferite zone ale țării.

Rotterdam

Din Amsterdam puteți conduce pe A10 și apoi pe A4 pentru a ajunge în Rotterdam, frumosul port al Olandei și cel mai mare port din Europa. Orașul este plin de viață și are o mulțime de evenimente care atrag turiști din întreaga lume. Distanța pe care o aveți de parcurs este de 88 km.

Haga

Înainte de a ajunge la Rotterdam puteți face o oprire la Haga. Dacă veniți din Amsterdam conduceți pe A4 50 km, apoi ieșiți pe A12, iar după un km faceți stânga, continuând pe A12 - E30. La Knooppunt Prins Clausplein continuați pe partea dreaptă pe A12 către Voorburg și Den Haag. Apoi tot înainte până ajungeți în centrul orașului. Mare atenție deoarece pe această rută sunt camere de viteză și există foarte multe zone în care există restricții.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.