Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Ancona cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Ancona-Falconara

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iunie 2015

Dacă plănuiți câteva zile de relaxare în regiunea Marche, cu Skyscanner găsiți cele mai bune mașini de închiriat de la Aeroportul Ancona-Falconara.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Ancona

Închirierea unei mașini vă permite să descoperiți frumusețile regiunii. Cu o mașină închiriată de la aeroport aveți ocazia să vizitați grădina zoologică Falconara, să luați cina într-unul din cochetele restaurante din Ancona sau să petreceți o noapte de distracție în Falconara.
Cele mai importante companii de închirieri auto din Europa au birouri deschise în incinta aeroportului. Acestea sunt: Hertz, Avis, Sixt, Europcar, Budget.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Ancona

La închirierea mașinii e posibil să aveți nevoie de o benzinărie pentru alimentare. În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, probabil veți avea nevoie și de un plin făcut la returnarea mașinii. Nimic mai simplu, deoarece la 3 minute de aeroport se află o benzinărie Esso. La ieșirea din aeroport se află un sens giratoriu, din care ieșiți pe al doilea drum, Via del Consorzio. Veți observa stația pe dreapta.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Aeroportul Ancona este bine conectat la drumurile din regiune. Se află în imediata vecinătate a autostrăzii A14, cunoscută și sub numele de Autostrada Adriatica. Aceasta coboară pe întreaga coastă de est a Italiei. Drumurile sunt foarte bine semnalizate, de aceea șansele de a vă rătăci sunt extrem de mici.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos veți găsi câteva informații despre cum să ajungeți la cele mai populare destinații din Marche și de pe Riviera Adriatică.

Ancona

Ancona este principalul oraș din regiunea Marche și un port important pe coasta Mării Adriatice. Încărcătura istorică a regiunii și plajele întinse sunt câteva dintre motivele pentru care Ancona este o destinație ideală de vacanță.
La ieșirea din aeroport o luați pe drumul SS76, apoi indicatoarele vă vor ghida la dreapta spre Ancona, pe drumul SS16, cunoscut și sub numele de Strada Statale Adriatica. În privința parcărilor pe stradă, acestea sunt semnalizate cu alb (fără taxă) sau albastru (cu taxă).

Falconara Marittima

Falconara Marittima este o localitate mică cu deschidere la Marea Adriatică. Grădina Zoologică, Castelul Falconara sau plajele întinse fac din Falconara Marittima locul ideal pentru o vacanță în familie.
La sensul giratoriu de la ieșirea din aeroport luați a doua ieșire, pe Via del Consorzio până în capăt, apoi pe Via Guglielmo Marconi pentru a ajunge la destinație. Nu veți întâmpina dificultăți în privința locurilor de parcare.

Loreto

Loreto este unul din cele mai cunoscute locuri de pelerinaj din întreaga lume deoarece aici se află Biserica Sfintei Case, care găzduiește pereții casei în care a locuit Fecioara Maria. Localitatea se află la nord de aeroport, la o distanță de aproximativ 40 km.
Drumul durează în jur de 30 de minute. După ce ieșiți din aeroport, intrați pe autostrada A14 care vă duce direct la destinație. De menționat e faptul că o porțiune de drum este cu taxă.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.