Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Avignon cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Avignon

Toate informațiile sunt valabile în Iulie 2015 și se pot schimba

Excelentă locație pentru acest aeroport deoarece se află lângă importante destinații de concediu foarte apreciate de turiști! Pentru a vă putea deplasa în diferite locații și pentru a putea vizita cât mai multe, închirierea unei mașini este exact ceea ce aveți nevoie. Skyscanner vă oferă posibilitatea căutării și rezervării mașinii direct de pe aeroportul Avignon.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Avignon

Există trei companii de închiriat mașini la aeroportul din Avignon: Europcar, Avis și Enterprise. Reprezentanții acestor companii sunt prezenți la aeroport doar la sosire și doar dacă ați rezervat o mașină la ei.

Benzinării lângă aeroportul Avignon

Cea mai apropiată stație de alimentare este ELF - Relais La Durance Montfavet, iar adresa este 4316, route de Marseille - N7, 84140 Montfavet. Este indicat să alimentați mașina înainte de a pleca spre destinația dumneavoastră și înainte de a o preda agenției, mai ales dacă ați bifat opțiunea de returnare a mașinii cu aceași cantitate de carburant cu care ați preluat-o.

În apropierea aeroportului Avignon

La 10 km distanță de aeroport se află orașul Avignon, un oraș unde aveți de vizitat o mulțime de obiective turistice și unde puteți să participați la numeroase evenimente organizate pe tot parcursul anului. Pentru a ajunge aici trebuie să urmați drumul N7/ Route de Marseille.

Locații de vizitat

Pont du Gard

La 25 km de Avignon există o atracție turistică foarte vizitată. Este vorba de un apeduct roman pe trei nivele și se află pe lista UNESCO. Ca să ajungeți aici trebuie să conduceți pe drumul N100 din Avignon, apoi intrați pe drumul D6100. În Remoulins intrați pe drumul D6086 și continuați până la primul sens giratoriu, pe care îl părăsiți la prima ieșire, pe D981/ Avenue du Pont du Gard.

Marseille

Marseille se află la 100 km de Avignon, în partea de sud. Pentru a putea ajunge aici trebuie să conduceți pe drumul E714. Această zonă a Franței este printre cele mai frumoase, iar dacă tot aveți la dispoziție mașina închiriată prin intermediul Skyscanner puteți să faceți o plimbare până în Marseille pentru a petrece momente prețioase într-unul dintre cele mai frumoase orașe - port ale Franței, oraș încărcat cu istorie și plin de viață.

Parcuri Naturale

În apropiere de Avignon se află două parcuri naturale fosrte mari pe care le puteți vizita: Parc National des Cévennes și Parc Naturel régional du Luberon. Primul se află la o distanță de 78 km, distanță parcursă pe drumul N106, iar al doilea se află la o distanță de 62 km în direcția opusă de primul, pe drumul D900. Aceste zone sunt excelente pentru recreere și pentru a petrece timp în natură.

Orange

Orange este un oraș foarte cunoscut datorită festivalului care are loc aici în fiecare an la sfârșitul lunii iulie și început de august. Din Avignon se ajunge în aproximativ o jumătate de oră. Există trei rute pe care le puteți alege pentru a conduce până în Orange: A9 și A7 sunt rute care implică o taxă de autostradă, iar dacă alegeți să conduceți pe D980 și D976 evitați plata taxei de autostradă.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.