Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Antalya cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Antalya

Toate informațiile sunt valabile în Iulie 2015 și se pot schimba

Fie că doriți să vă petreceți concediul la unul dintre resorturile renumite din această regiune a Turciei și în același timp să profitați și să vizitați cât mai multe locații extraordinare din punct de vedere turistic, închirierea unei mașini poate fi o variantă de luat în calcul. Skyscanner vă oferă posibilitatea închirierii unei mașini direct de pe aeroportul din Antalya prin intermediul opțiunii sale dedicate acestui subiect.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Antalya

Birourile companiilor de închiriat mașini se găsesc în aeroport, având posibilitatea de a alege dintre câteva dintre cele mai cunoscute pe plan internațional: National/Alamo, Europcar, Hertz, Budget, Avis, Filo, Aytucar și Travelium.

Benzinării lângă aeroportul Antalya

Pe drumul paralel cu aeroportul -Kardeş Kentler Cd., există un număr de trei benzinării: Shell, BP și Total-kepez Petrol. Puteți lua în considerare oricare dintre acestea pentru a alimenta la întoarcere în aeroport pentru a fi siguri că predați mașina cu aceeași cantitate de carburant cu care ați preluat-o.
În Turcia se plătesc taxe pentru drum pe anumite autostrăzi, folosirea luminilor de întâlnire pe timpul zilei este obligatorie, iar limita de viteză în orașe este de 50km/h. Pe autostradă limita este de 120 km/h și în afara orașelor este de 90 km/h.

În apropierea aeroportului Antalya

Antalya este o locație foarte căutată de turiști, în special în timpul verii când plajele și resorturile din zonă primesc un număr foarte mare de persoane care aleg această destinație ca loc de petrecere al concediului. Antalya se află la o distanță de 16 km de aeroport, iar pentru a ajunge aici trebuie să urmați drumul D400 și apoi să faceți stânga pe Kızılırmak Cd.. Acesta vă va duce până în centrul orașului.

Locații de vizitat

Alanya

Cunoscută și ea datorită plajelor și resorturilor, stațiunea Alanya se află la o distanță de 126 km de aeroport, în direcția opusă orașului Antalya. Drumul pe care trebuie să-l urmați este D400 care la un moment dat va merge paralel cu linia de coastă. Veți putea admira diverse localități situate la malul mării, fiecare cu farmecul și specificul lor.

Cascadele Düden

Dacă doriți să vizitați o atracție turistică deosebită, atunci trebuie să ajungeți la cascadele Düden. Aceastea se află la o distanță de 10,9 km de orașul Antalya și drumul nu durează mai mult de 20 minute. Cascada care are un număr foarte mare de turiști este cea care se află în locul unde râul Düden se varsă în Marea Mediterană. Există și o peșteră care facilitează privirea cascadei din spate.

Cascada Kurșunlu

Profitând de faptul că aveți la dispoziție mașina închiriată prin intermediul Skyscanner, puteți să explorați zone sălbatice și frumoase care se află în apropiere de Antalya. La aproximativ 21 km se află cascada Kurșunlu, o altă zonă extraordinară din această parte a Turciei. Pentru a ajunge aici trebuie să conduceți pe D400 și D685. Unul dintre afluenții râului Aksu duce la formarea acestei cascade. Zona în care se află cascada este declarată Parc Național datorită biodiversității prezente aici.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.