Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Bilbao cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Bilbao

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iunie 2015

Cu Skyscanner găsiți cele mai bune mașini de închiriat de la Aeroportul Bilbao pentru o vacanță inedită în Țara Bascilor.

Unde poți închiria o mașină în Aeroportul Bilbao

În incinta aeroportului se află birourile a cinci dintre cele mai cunscute companii de închirieri auto: Sixt, Europcar, Avis, Enterprise și Hertz. Toate birourile se află la parterul terminalului, în zona de parcare și au program zilnic de dimineață și până la miezul nopții. Rezervările pot fi făcute și online pentru a economisi timp și bani.

Unde poți alimenta în apropierea Aeroportul Bilbao

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil să aveți nevoie de un plin făcut la returnarea mașinii. La doar 5 minute de aeroport se află o stație de benzinărie Avia pe strada San Sebastian Auzoa.

Drumurile și condusul în apropierea Aeroportului Bilbao

Aeroportul este bine conectat la drumurile din regiune, iar indicatoarele numeroase vă facilitează drumul spre destinație.
Cele mai importante drumuri din apropierea aeroportului sunt drumul N-637 care vă ghidează înspre drumul european E7 la sud și BI-631, drumul care face legătura cu Mungia la nord.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos veți găsi câteva informații despre cum să ajungeți la cele mai cunscute orașe din regiune de la Aeroportul Bilbao.

Bilbao

Bilbao este cel mai important oraș din Țara Bascilor și este destinația perfectă pentru un city-break. Impresionantul Muzeu Guggenheim, gastronomia variată și viața de noapte palpitantă sunt doar câteva dintre motivele pentru care nu trebuie să ratați Bilbao.
Drumul de la aeroport durează puțin peste 10 minute. După ce ieșiți din aeroport, intrați pe drumul BI-631, apoi N-637. Mergeți pe acest drum până la ieșirea 14 spre Artxanda/Bilbao. De reținut este faptul că o porțiune din acest drum este cu taxă. Centrul orașului este destul de aglomerat, iar locurile de parcare sunt limitate. Dacă totuși reușiți să parcați pe stradă, e bine să vă asigurați că locul de parcare nu este destinat rezidenților. De aceea se recomandă ca la rezervarea camerei de hotel să includeți și locul de parcare.

Portugalete

Portugalete este o localitate elegantă pe malul râului Nervion și este renumită pentru podul care o conectează cu Getxo. Străzile cu aer medieval și restaurantele tradiționale sunt câteva dintre motivele pentru care Portugalete e soluția perfectă pentru câteva zile de relaxare.
Portugalete se află la 20 de minute de mers cu mașina de la aeroport, pe drumul N-637. În privința parcărilor, există locuri pe stradă, cât și două parcări special amenajate. În privința staționării pe străzi, nu uitați să cumpărați tichetele de parcare de la aparatele de pe marginea drumului.

Bakio

Bakio este o stațiune la malul mării în nordul Țării Bascilor, cu plaje înconjurate de dealuri și zone muntoase. Este locul perfect pentru câteva zile de relaxare.
Drumul de la aeroport durează aproximativ 20 de minute. După ce ieșiți din aeroport o luați înspre Mungia pe drumul BI-631. După ce treceți de Mungia continuați înspre nord pe drumul BI-2101 pentru a ajunge la destinație.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.