Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Biarritz cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Biarritz-Anglet-Bayonne

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iunie 2015

Cu Skyscanner găsiți cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Biarritz-Anglet-Bayonne, pentru un sejur incredibil în regiunea Aquitania din Franța.

Unde poți închiria o mașină în Aeroportul Biarritz-Anglet-Bayonne

Există cinci companii de închirieri mașini la Aeroportul Biarritz: Hertz, Avis, Europcar, Enterprise și Sixt. Toate birourile se află în incinta aeroportului și au o gamă variată de mașini din care puteți alege.

Unde poți alimenta în apropierea Aeroportul Biarritz

E posibil ca după închirierea mașinii să aveți nevoie de o benzinărie pentru alimentare. De asemenea, în funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, probabil veți avea nevoie de un plin făcut la returnarea mașinii. Există mai multe benzinării în oricare direcție ați porni de la aeroport.
Dacă vă îndreptați spre sud pe drumul D810, la doar 4 minute de aeroport se află o stație Esso pe partea dreaptă. Dacă mergeți spre Biarritz, veți găsi o stație Total pe Avenue de Segure.

Drumurile și condusul în apropierea Aeroportului Biarritz

Aeroportul Biarritz este bine conectat la drumurile din regiune, care sunt bine semnalizate. Pe perioada verii, în special la sfârșit de săptămână, autostrăzile sunt destul de aglomerate. Aeroportul se află între orașele Biarritz și Anglet, în imediata apropiere a drumului național N10. La sud se află și drumul european E5, care face legătura cu țările învecinate.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos veți găsi câteva informații despre cum să ajungeți la cele mai populare destinații de pe coastă de la Aeroportul Biarritz-Anglet-Bayonne.

Biarritz

Biarritz este una din cele mai căutate stațiuni de pe litoralul francez. Este o locație elegantă, cu plaje întinse și un ocean care e paradisul oricărui surfer.
Drumul de la aeroport durează maxim 10 minute. La ieșirea din aeroport se află un sens giratoriu. Luați a treia ieșire pe bulevardul Marcel Dassault (D810), apoi la următorul sens giratoriu, virați dreapta pe drumul D260. La următorul sens giratoriu, virați stânga pentru a intra pe drumul Bretelle Sabaou, apoi Voye de Maysonnabe și Port de Biarritz pentru a ajunge la destinație. În sezonul estival e destul de dificil să găsiți locuri de parcare pe străzile orașului, de aceea e recomandat să includeți locul de parcare în momentul rezervării camerei de hotel.

Bayonne

Bayonne este capitala Țării Basce de pe teritoriul Franței. Pe lângă încărcătura istorică a orașului, Bayonne este cunoscut și pentru muzeele sale, producția de ciocolată și restaurantele cochete.
Drumul de la aeroport durează în jur de 10 minute și este ușor accesibil. La sensul giratoriu de la ieșirea din aeroport luați prima ieșire pe bulevardul Marcel Dassault (D810) și rămâneți pe acesta pentru a ajunge la destinație. Centrul istoric al orașului este zonă exclusiv pietonală, dar în apropierea lui se află mai multe parcări etajate.

Saint-Jean-de-Luz

Saint-Jean-de-Luz este un port pescăresc și una dintre cele mai căutate stațiuni din regiune. Este renumit pentru plajele uluitoare, arhitectura clădirilor, gastronomia delicioasă și terenurile de golf.
Saint-Jean-de-Luz se află la o distanță de 20 de minute de condus. Ieșiți din aeroport și o luați spre sud pe drumul D810. La sensul giratoriu, luați ieșirea spre A63, apoi intrați pe A64. De menționat e că această porțiune de drum este cu taxă. Indicatoarele și drumurile bine semnalizate vă vor facilita drumul.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.