Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Billund cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Billund

Toate informațiile sunt valabile în Iulie 2015 și se pot schimba

Danemarca reprezintă o destinație de concediu atractivă, în special pe timpul verii, dar nu numai.
Dacă aterizați pe aeroportul din Billund și doriți să închiriați o mașină pe durata șederii dumneavoastră în această țară, Skyscanner vă vine în ajutor, oferindu-vă posibilitatea căutării și rezervării unei mașini direct de la aeroport.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Billund

La aeroportul din Billund există un număr de șapte companii de la care puteți închiria o mașină: Avis, Budget, Europcar, Hertz, Sixt, Enterprise și Billeje.

Benzinării lângă aeroportul Billund

Cea mai apropiată benzinărie se află pe drumul 28, în primul sens giratoriu, la doar 4 km de aeroport, aproape de Vandel.

În apropierea aeroportului Billund

De la aeroport va trebui să conduceți 6 km până în orașul Billund. După ce ieșiți din zona aeroportului intrați în primul sens giratoriu și îl părăsiți la a treia ieșire, pe ruta 28/30 în direcția Grindsted/Esbjerg/Route 425/Ribe. Continuați pe acest drum până la următorul sens giratoriu, pe care o să-l părăsiți la a doua ieșire, către Nordmarksvej. La următorul sens giratoriu ieșiți către Granvej și apoi continuați pe acest drum. Veți ajunge foarte aproape de zona centrală a orașului Billund.
În Danemarca limita de viteză pe autostradă este de 130 km/h, 80 km/h pe restul drumurilor, iar în localități 50 km/h. În fiecare an apare o broșură cu informații generale legate de trafic, care conține și harta autostrăzilor și benzinării la care puteți opri pentru a alimenta. Puteți solicita această broșură de la agenția de la care închiriați mașina sau chiar de la biroul de informații din aeroport.

Locații de vizitat

Vejle

La o jumătate de oră de Billund puteți vizita orașul Vejle, un oraș cu multă istorie și multe atracții turistice. Orașul este unul tipic danez și nu veți regreta alegerea făcută. Pentru a ajunge în Vejle trebuie să conduceți pe drumul 28, la est de Billund.

Aalborg

Aalborg se află pe locul patru în topul celor mai mari orașe din Danemarca, fiind un important centru universitar și oferind vizitatorilor atracții turistice importante.
Pentru a ajunge la Aalborg trebuie să conduceți pe drumul E45. Distanța de la aeroport este de 200 km, drum pe care îl puteți parcurge în aproximativ două ore. În drumul dumneavoastră către Aalborg, puteți să vă opriți și în Aarhus.

Aarhus

Acesta este al doilea mare oraș din Danemarca și cel mai important port din țară. Variantele pentru petrecerea timpului aici sunt numeroase. Dacă doriți să parcați în oraș trebuie să vă cumpărați un tichet de parcare, însă dacă achiziționați cardul Aarhus - AarhusCard, veți putea parca gratuit în centrul orașului. Pe lângă această ofertă la parcare, cardul oferă și o mulțime de alte facilități pentru turiști. Pentru a ajunge în Aarhus trebuie să conduceți pe drumul 30, iar apoi veți intra pe E45, orașul afându-se la o distanță de 99 km de aeroportul din Billund.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.