Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Nashville cu Skyscanner

sixt
eury
budg
alam
avis
hert

Închirieri auto la Aeroportul Internațional Nashville

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iulie 2015

Fie că plănuiești un city-break în Nashville sau o vacanță prelungită în statul Tennessee, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Internațional Nashville.

Unde poți închiria o mașină în Aeroportul Internațional Nashville

La Aeroportul Nashville operează mai multe companii de închirieri auto: Avis, Alamo, Budget, Enterprise, Hertz, National, Thrifty, Advantage, Dollar și Payless. Birourile companiilor se află la primul, al doilea și al treilea nivel al aeroportului, în zona special amenajată pentru închirieri auto.

Unde poți alimenta în apropierea Aeroportului Internațional Nashville

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri auto, e posibil ca la returnarea mașinii să ai nevoie de un plin făcut. Nimic mai simplu, deoarece chiar la ieșirea din aeroport se află mai multe stații de alimentare, Shell, BP și Raceway, pe ambele sensuri de mers.

Drumurile și condusul în apropierea Aeroportului Internațional Nashville

Aeroportul este bine conectat la drumurile din regiune, care la rândul lor sunt bine numerotate și semnalizate de indicatoare. Pentru a conduce în statul Tennessee, ai nevoie de un permis de conducere valid în UE.
La nord de aeroport se află drumul interstatal I-40 care traversează tot statul de la vest la est. La sud de aeroport se află drumul interstatal I-24 care conectează Tennessee cu statul Georgia.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos vei găsi informații despre cum să ajungi la principalele orașe din apropierea Aeroportului Internațional Nashville.

Nashville

Nashville este o metropolă prietenoasă, plină de culoare și muzică. Este orașul în care muzica country reprezintă o întreagă cultură. Cu toate acestea, Nashville are multe atracții pentru vizitatori de pretutindeni, de la muzee de artă și până la cele mai cochete restaurante.
Drumul de la aeroport durează în jur de 20 de minute și este ușor accesibil de pe drumul I-40. În oraș există numeroase spații de parcare, dar și posibilitatea de a rezerva un loc în avans. Pentru a evita aglomerația, e recomandat ca la rezervarea camerei de hotel să incluzi și locul de parcare.

Chattanooga

Chattanooga este locul perfect pentru a petrece câteva zile de vacanță în familie. Orașul oferă numeroase atracții pentru turiști de toate vârstele. Printre principalele obiective ale orașului se numără Acvariul Tennessee sau Muzeul Creative Discovery dedicat copiilor.
Drumul de la aeroport durează 2 ore și este ușor de accesat pe drumul interstatal I-24. Există numeroase garaje pentru parcare, dar și locuri de parcare pe stradă, iar taxa pentru o oră de staționare este de 1 dolar.

Clarksville

Situat pe malul râului Cumberland, Clarksville este un oraș istoric cu o cultură în plină dezvoltare. Clarksville îmbină perfect energia orașelor mari cu farmecul orășelelor americane. Printre atracțiile orașului se numără Teatrul Roxy, Parcul Dendrologic Clarksville sau Galeria de Artă Mabel Larson.
Clarksville se află la nord-vest de aeroport, iar drumul durează o oră pe drumul I-24. Există numeroase locuri de parcare în tot orașul, iar taxa pentru o oră de staționare este de 1 dolar.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.