Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Burgas cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Burgas

Toate informațiile sunt valabile în iulie 2015 și se pot schimba

Litoralul mării din Bulgaria reprezintă o variantă destul de accesbilă pentru un concediu, iar serviciile puse la dispoziție de bulgari întrec așteptările multora. Aeroportul din Burgas este o soluție excelentă atunci când doriți să ajungeți la malul mării într-un timp cât mai scurt, iar pentru a vă putea deplasa oriunde și pentru a avea confortul pe care vi-l doriți în concediu, Skyscanner vă pune la dispoziție opțiunea sa de închirat mașini chiar de pe aeroportul Burgas.

De unde să închiriezi mașină din aeroportul Burgas

La aeroportul Burgas veți găsi un număr considerabil de agenții care închiriază mașini: National, Europcar, Enterprise, Top, Sixt, Hertz, Avis, Budget și Easycent. Toate aceste agenții au birourile în aeroport, mai exact în zona de Sosiri. Prin intermediul Skyscanner aveți posibilitatea de a rezerva mașina pe care o doriți direct la una dintre agențiile prezente pe aeroport. Pentru a prelua mașina trebuie să aveți la dumneavoastră un act de identitate, permisul de conducere și un card de credit.

Benzinării lângă aeroportul Burgas

Dacă trebuie să returnați mașina cu aceeași cantitate de carburant cu care ați preluat-o, în cele mai multe cazuri cu plinul făcut, atunci trebuie să știți că aveți mai multe benzinării la dispoziția dumneavoastră în zona aeroportului. Puteți alege să alimentați la OMV, Shell sau Rompetrol, fiecare dintre aceste benzinării aflându-se pe ruta 9, drumul care duce din oraș la aeroport.

În apropierea aeroportului Burgas

Dacă alegeți varianta închirierii unei mașini de pe aeroportul Burgas, veți avea mult mai multe opțiuni de petrecere a timpului și mult mai multă libertate de mișcare în locațiile din apropiere. În cele ce urmează vă vom prezenta câteva locuri pe care le puteți vizita pe durata șederii dumneavoastră în această parte a Bulgariei.

Locații de vizitat

Burgas

Orașul Burgas se află la doar 10 km distanță de aeroport, iar ruta 9 este cea pe care trebuie să conduceți pentru a ajunge aici. Pe lângă timpul petrecut pe plajele din Burgas, mai puteți și să vizitați o serie de biserici, parcuri și muzee, dar și zona de port. Burgas este ideal dacă sunteți în căutarea unei zone mai liniștite de la malul Mării Negre.

Varna

Aflat în top cele mai mari orașe ale Bulgariei, Varna este cu siguranță o locație care trebuie vizitată. Se află la 112 km de aeroportul Burgas, iar drumul poate fi parcurs în cel mult două ore. Poate fi considerat ca și o excursie de o zi, însă nu veți regreta timpul petrecut aici. Varianta de drum cea mai simplă este pe ruta 906 și E87. Nu ratați în Varna băile romane, parcul public cu delfinariu și grădină zoologică, Piatra Forest sau Catedrala Adormirea Maicii Domnului.

Nessebar

Dacă de la aeroport conduceți pe ruta 9, în partea de nord, veți avea ocazia de a vizita unul dintre cele mai vechi orașe europene - Nessebar. Zidul fortificat și bisericile sunt printre principalele atracții ale acestui oraș. Este cu adevărat o comoară a Mării Negre, iar numărul de turiști care îl vizitează nu pot decât să confirme acest lucru. Distanța de la aeroport nu este mai mare de 25 km și o puteți parcurge în cel mult o jumătate de oră.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.