Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Bari cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Bari

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba

Sudul Italiei este mereu o destinație de vacanță demnă de luat în calcul, prin urmare un concediu într-unul dintre cele mai mari orașe de aici este o provocare pe care trebuie să o acceptați. Bari este o destinație de concediu în care puteți să vizitați o mulțime de obiective turistice, iar pentru a explora atât orașul, cât și zonele din apropiere, aveți nevoie de o mașină. Skyscanner vă pune la dispoziție opțiunea de a căuta mașina pe care o doriți pentru concediul dumneavoastră.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Bari

Puteți închiria mașina din aeroport sau puteți să faceți rezervarea de acasă, iar în momentul în care ajungeți la aeroport doar să o preluați. Astfel veți economisi timp și veți fi siguri că veți primi mașina pe care o doriți. La aeroport există următoarele companii de închiriat mașini: Magiore Rent, Avis, Budget, Hertz, Auto Europa Sicily by Car, Europcar, Locauto rent și Sixt.

Benzinării lângă aeroportul Bari

După ce părăsiți aeroporul veți găsi prima benzinărie pe Via Gabrielle D’Annuntio. De la aeroport conduceți pe Viale Enzo Ferrari și părăsiți al doilea sens giratoriu la a doua ieșire. Benzinăria va fi pe partea stângă.

În apropierea aeroportului Bari

Aeroportul se află la 17 km de orașul Bari, distanță pe care o puteți parcurge în aproximativ 25 de minute dacă alegeți să conduceți pe Viale Europa - SP73 și apoi Viale Giuseppe Tatarella.

Orașul vechi are o mulțime de străduțe înguste unde este cam dificil să găsiți parcare. Cel mai bine este să parcați mașina într-o parcare și apoi să porniți pe jos pentru a descoperi orașul. Acesta nu este foarte mare, iar obiectivele turistice sunt destul de aproape unele de altele. Orașul vechi trebuie vizitat, la fel și Basilica di San Nicola unde se presupune că se află rămășițele Sfântului Nicolae.

În Piazza Cesare Battisti veți găsi o parcare care este deschisă 24 ore și care poate fi foarte utilă pe durata șederii dumneavoastră în oraș.

Locații de vizitat

Din Bari puteți ajunge foarte ușor la Alberobello unde puteți admira structurile specifice acestei zone, casele trulli. Sunt un obiectiv turistic foarte vizitat și acest ansamblu de case face parte din patrimoniul UNESCO. De la Bari la Alberobello sunt 56 km pe care îi puteți parcurge în cel mult o oră urmând drumul SS172. Pentru a vizita întregul sat veți avea nevoie de cel puțin o jumătate de zi.

La Castellana veți avea posibilitatea de a vizita faimoasele grote, care sunt printre cele mai adânci din lume. Turul acestora durează în jur de două ore și poate fi o experiență extraordinară. Aceste grote se află la o distanță de 43 km la sud de Bari. Pentru a ajunge aici trebuie să urmați SS100 și apoi SS172.

În această zonă a Italiei este indicat să aveți tot timpul bani cu dumneavoastră deoarece cardul nu este acceptat peste tot și ar trebui să întrebați care este modalitatea de plată înainte de a comanda sau cumpăra ceva.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.