Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Bristol cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Bristol

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 mai 2015

Cu Skyscanner găsiți cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Bristol. Închirierea unei mașini poate fi soluția ideală deoarece puteți să vă faceți programul propriu fără să depindeți de mijloacele de transport în comun.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Bristol

La Aeroportul Bristol își au sediul cele mai cunoscute companii de închirieri auto: Avis, Hertz, Europcar, Enterprise, Budget și National. Cu ajutorul unei mașini închiriate de la aeroport, puteți descoperi frumusețile Bristolului și ale împrejurimilor cu ușurință și fără bătăi de cap. De asemenea, puteți să vă faceți rezervarea online, pentru a economisi timp și bani. Birourile companiilor se află în incinta aeroportului și sunt ușor de accesat.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Bristol

La închirierea mașinii e posibil să aveți nevoie de o benzinărie pentru alimentare. De asemenea, în funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil să aveți nevoie de un plin făcut la returnarea mașinii. Astfel, la ieșirea din aeroport se află un sens giratoriu. Ieșiți pe prima bandă pe drumul A38 înspre Bristol. După 5 minute de condus veți observa stația de benzinărie Bridgwater Road Service Station pe partea dreaptă.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Accesul la și de la aeroport este foarte ușor datorită drumurilor care conectează foarte bine aeroportul de regiune. Condusul se realizează pe partea stângă a drumului, ca de altfel în întregul Regat Unit. Aeroportul se află chiar lângă șoseaua principală A38, care face legătura directă cu Bristol. Autostrada M6, cea mai lungă și aglomerată autostradă din Marea Britanie, se află în apropierea aeroportului și face legătura între aeroport și orașele din regiune.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos veți găsi informații despre cum să ajungeți la câteva din orașele și localitățile din apropierea aeroportului.

Bristol

Bristol este cel mai mare oraș din sud-vestul Angliei și este alegerea potrivită dacă doriți un city-break. Distanța de la aeroport este de aproximativ 8 mile, iar drumul cu mașina durează 20 de minute. Drumul este foarte accesibil deoarece de la ieșirea din aeroport urmați șoseaua A38 până la destinație. Parcările din oraș sunt bine semnalizate, ca de altfel și zonele unde parcarea este interzisă, acestea fiind semnalizate prin linii duble galbene. Este esențial să respectați regulile de parcare pentru a evita eventuale amenzi.

Weston-super-Mare

Weston-super-Mare este o stațiune la malul mării și reprezintă o atracție pentru turiști de peste tot datorită plajelor sale întinse. De asemenea, orașul pune la dispoziția vizitatorilor săi muzee, acvarii și multe activități la malul mării. Drumul de la aeroport durează aproximativ 30 de minute și este ușor accesibil. La ieșirea din aeroport o luați spre este pe drumul A38, apoi A370 pentru a ajunge la destinație. Indicatoarele vă vor semnaliza drumul spre Weston-super-Mare. Nu veți întâmpina dificultăți în a găsi locuri de parcare, cu puține excepții în zona centrală.

Bath

Bath reprezintă locul ideal pentru câteva zile de relaxare. Este un oraș frumos, special și unic datorită băilor romane care se află aici și care atrag o mulțime de turiști în fiecare an.

Orașul se află la o distanță de 20 de mile de aeroport, iar drumul cu mașina durează în jur de 40 de minute. După ce ieșiți din aeroport, urmați drumul B3130, apoi A368 și A39 pentru a ajunge la destinație. Drumul este ușor accesibil și bine semnalizat. În privința parcărilor, există parcări special amenajate, cât și locuri pe străzi. De reținut e faptul că în Bath există multe benzi cu sens unic.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.