Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Baltimore Balt / Wash cu Skyscanner

###Închirieri auto la Aeroportul Internațional Baltimore/Washington Toate datele sunt corecte la data de 21 iulie 2015

Dacă plănuiești un city-break în capitala Statelor Unite ale Americii sau o vacanță prelungită în Maryland, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Internațional Baltimore/Washington. ###Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Baltimore/Washington Aeroportul Baltimore/Washington a deschis un centru spațios în apropiere, unde se află birourile companiilor de închirieri. Transferul de la aeroport este gratuit și se realizează din 10 în 10 minute. Autocarele care pornesc înspre centrul de închirieri se află la parterul terminalului. Companiile care își oferă serviciile sunt: Avis, Flightcar, Alamo, Hertz, Budget, National, Dollar, Nextcar, Enterprise, Payless și Thrifty. ###Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Baltimore/Washington La închirierea mașinii e posibil să ai nevoie de o benzinărie pentru alimentare. De asemenea, în funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e probabil să ai nevoie de un plin făcut la returnarea mașinii.
Ieși din aeroport pe strada Elm, apoi virezi dreapta pe bulevardul Aviation și, la scurt timp, vei observa o stație de benzinărie Shell pe partea dreaptă. Există mai multe stații în apropierea aeroportului, în toate direcțiile. ###Drumurile și regulile de circulație din regiune Aeroportul este bine conectat la drumurile din regiune, iar semnele de circulație din regiune sunt ușor de urmat. Foarte aproape de aeroport se află autostrada US 195, care face legătura cu autostrăzile US 95 și Baltimore-Washington. ###Cum se ajunge la destinație Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la cele mai cunoscute orașe din apropierea Aeroportului Internațional Baltimore/Washington. ###Baltimore Baltimore este cel mai mare oraș din statul Maryland, o metropolă plină de viață, cu zgârie-nori în stil art-deco, un port superb, mâncăruri delicioase și nenumărate oportunități de practicare a sporturilor.
Orașul se află la o distanță de 10 mile de aeroport, iar drumul durează puțin peste 15 minute pe drumul MD-295 N. În Baltimore există numeroase spații special amenajate pentru staționare, cât și locuri pe stradă. Taxele diferă în funcție de zona de staționare. ###Washington Capitala Statelor Unite ale Americii, Washington este un oraș care nu doarme niciodată, cu o scenă socială vibrantă, cu muzee și monumente uluitoare și parcuri publice impresionante. Este o metropolă multi-culturală care atrage anual milioane de vizitatori.
Washington se află la sud de aeroport, iar drumul cu mașina durează în jur de o oră pe autostrada Baltimore-Washington. Deși există numeroase spații special amenajate pentru parcarea mașinii, pentru a evita aglomerația e indicat ca la rezervarea camerei de hotel să incluzi și locul de parcare. ###Wilmington Cel mai mare oraș din statul Delaware, Wilmington este un oraș al contrastelor, care îmbină tradiționalul cu modernul, conservatorismul cu evoluția. Este un oraș foarte dezvoltat din punct de vedere cultural, atracțiile principale fiind Opera și Teatrul Dupont.
Wilmington se află la nord-est de aeroport, înspre Philadelphia. Drumul cu mașina durează puțin peste o oră pe drumul I-95 N. În oraș există numeroase garaje și spații special amenajate pentru parcare, iar tarifele diferă în funcție de zonă.

Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis
National Car

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.