Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Bydgoszcz cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Bydgoszcz

Toate datele sunt corecte la data de 21 iulie 2015

Fie că plănuiești un city-break sau un concediu prelungit în Polonia, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Bydgoszcz.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Bydgoszcz

La Aeroportul Bydgoszcz își oferă serviciile cele mai cunoscute companii de închirieri auto – Avis, Hertz, Enterprise – cât și câteva companii locale: Rentis sau Panek. Este recomandat să efectuezi rezervarea din timp pentru a economisi timp și bani.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Bydgoszcz

Majoritatea companiilor cer ca la returnare, mașina să aibă plinul făcut. La doar 5 minute de aeroport, pe drumul național DK 25 se află mai multe stații de benzinărie Lukoil și Orlen pe ambele sensuri de mers.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Aeroportul este bine poziționat și aproape de două drumuri principale. La est se află drumul național DK 25, care conectează Bobolice cu Miedzyborz, iar la sud se află autostrada S10.
Pentru a putea conduce pe drumurile din Polonia trebuie să ai la tine permisul de conducere valid, asigurare, act de identitate sau pașaport și documentul primit de la compania de închirieri. Drumurile principale din Polonia pot deveni destul de aglomerate în apropierea orașelor, astfel se necesită atenție sporită.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos vei găsi informații despre cum să ajungi la câteva dintre cele mai apropiate orașe de Aeroportul Bydgoszcz.

Bydgoszcz

Situat pe malurile râurilor Brda și Vistula, Bydgoszcz este un oraș pitoresc, fermecător, cu numeroase atracții în centrul orașului și prin împrejurimi. Este destinația perfectă pentru câteva zile de vacanță în familie.
Aeroportul se află la o distanță de 10 minute de centrul orașului. Traseul este ușor accesibil pe drumul național DK 25. În centrul orașului există multe spații special amenajate pentru parcare, cât și locuri pe stradă.

Chojnice

Chojnice este un orășel liniștit, dar atractiv pentru aventurieri și iubitorii de natură. Poate fi punctul de start într-o expediție în Pădurile și Parcul Național Tuchola.
Chojnice se află la nord de aeroport, iar drumul cu mașina durează în jur de o oră și jumătate pe drumul național DK 25. Aproape de centrul orașului se află două parcări: Wodny Sp. și Studio Masazu, a doua fiind deschisă zilnic până seara la ora 21.

Gniezno

Gniezno este amplasat între trei lacuri: Jelonek, Swietokrzyskie și Winiary. Este un oraș superb, încărcat de istorie deoarece este fosta capitală a Poloniei și unul dintre cele mai importante orașe poloneze din perioada medievală.
Gniezno se află la sud de aeroport, iar drumul cu mașina durează puțin peste o oră pe drumul național DK 5. În oraș există locuri de parcare pe stradă cât și spații special amenajate. Cu toate acestea, majoritatea hotelurilor oferă loc de parcare la rezervarea camerei de hotel.

Poznan

Situat pe malul râului Warta, Poznan este un oraș pitoresc și fermecător. Este destinația perfectă pentru a petrece câteva zile de relaxare în familie, deoarece orașul deține numeroase spații verzi și centre de recreere.
Drumul de la aeroport durează în jur de două ore pe drumul național DK 5. În centrul orașului locurile de parcare pe stradă sunt taxate de luni până vineri, de la ora 8 la 18, iar sâmbătă până la ora 14. Tarifele variază în funcție de zona de staționare.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.