Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Cagliari cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Cagliari

Toate informațiile sunt valabile în Iunie 2015 și se pot schimba

Sardinia reprezintă una dintre destinațiile de vacanță foarte apreciate de turiști. iar dacă aveți în plan să descoperiți cât mai multe locuri frumoase de pe această insulă este recomandat să luați în calcul închirierea unei mașini pe durata concediului dumneavoastră. Skyscanner vă oferă posibilitatea căutării și rezervării unei mașini prin intermediul opțiunii sale de închiriat mașini.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Cagliari

Aeroportul din Cagliari este unul aglomerat, mai ales în sezon. La aeroport veți găsi următoarele companii de închiriat mașini: Sardinya Rent a Car, Autoeuropa, Eurorent, Easy Car, Pinna Rent a Car, Matta Rent a Car, Ruvioli Rent a Car, Pintauro Rent a Car, Hearts, Avis, Budget și Autonoleggio. Chiar dacă numărul companiilor este considerabil, nu uitați că Sardinia este un loc de concediu pe care mulți îl aleg și trebuie să vă asigurați ca în momentul în care ajungeți la aeroport veți avea deja mașina rezervată. Birourile companiilor de închiriat mașini se află în zona de Sosiri a aeroportului.

Benzinării lângă aeroportul Cagliari

Cea mai apropiată benzinărie se află pe Via Sulcitana, la 6 minute de condus din aeroport și se numește Q8. La sud de aeroport, pe Viale Elmas, se află două bezinării Eni și încă o benzinărie Zanda Marcelo. Așadar nu trebuie să vă faceți probleme în legătură cu alimentarea mașinii închiriate.

În apropierea aeroportului Cagliari

Cagliari este cel mai apropiat oraș de aeroport și este capitala insulei. O mulțime de locuri frumoase așteaptă să fie vizitate aici. Puteți găsi parcare în stradă pentru un tarif de 1 euro pe oră în zona Piazza Republica. Plata pentru parcare se aplică de luni până sâmbătă în intervalul orar 9:00- 20:00.

Un alt loc unde puteți lăsa mașina este parcarea etajată Amat și se află pe Via Luigi Amat. Are 572 de locuri disponibile și este deschisă non-stop. Tariful pentru 24 ore este 6 euro, iar pentru o oră se plătește între 1 și 1,5 euro, în funcție de intervalul orar în care parcați.

Locații de vizitat

O mulțime de stațiuni renumite așteaptă să fie descoperite pe acestă insulă, iar datorită faptului că aveți la dispoziție mașina pe care ați închiriat-o, puteți să vă plimbați dintr-o parte în alta pentru a profita la maxim de timpul petrecut aici.

Alghero

Pe coasta de vest a insulei se află stațiunea Alghero, una dintre cele mai populare de pe insula Sardinia. Ca să ajungeți aici trebuie să conduceți pe E25, iar după Oristano să urmăriți SS292. După ce treceți de Bosa veți conduce foarte aproape de linia țărmului vestic. Peisajele pe care veți avea ocazia să le admirați sunt extraordinare. Distanța de la aeroport este de 203 km, iar drumul durează aproximativ trei ore.

La Cinta

Pe coasta estică veți avea ocazia să ajungeți în cea mai renumită zonă a Sardiniei - Costa Smeralda. La Cinta este una dintre stațiunile cu cea mai limpede apă, transparentă chiar, iar plaja este cu nisip fin și lungă de 4 km. Este suficient să aruncați o privire și să vă îndrăgostiți iremediabil de această plajă. Distanța de la aeroport este de 247 km, iar drumul se parcurge în două ore și jumătate.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.